[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Milí priatelia!

Je leto, čas dovoleniek a tak som sa rozhodol dať vám zopár tipov, čo všetko je možné navštíviť v Španielsku a Portugalsku, ako sa vyhnúť notoricky známym miestam, a pritom si užiť pestrosť, ktorú tieto krajiny ponúkajú. Postupne zverejním štyri blogy z týchto miest a budem sa tešiť na komentáre od vás, na vaše tipy či osobné skúsenosti. Adiós :) Váš generál LeTenky


Zväčšiť mapu

ŠPANIELSKO, PORTUGALSKO 4. časť - Cabo de Roca, Sintra, NP Serra da Estrela, NP-do- Douro

Pridané: 29.07.2013 | Prečítané 3348 x

Bonžúúúr drahí priatelia, tých pár týždňov utieklo ako voda a moje cesty po Španielsku a Portugalsku sa priblížili k svojmu cieľu. Predtým vám však ešte sprostredkujem svoje zážitky z krásneho miesta, sídla portugalských kráľov – Sintra, prejdeme sa zákutiami NP Serra Da Estrela a celé to ukončíme lodným výletom po rieke Rio Douro. Príjemný čitateľský zážitok želám.

viac

ŠPANIELSKO, PORTUGALSKO 3. časť - presun do Portugalska, Albufeirou –Algarve, Lisabon

Pridané: 22.07.2013 | Prečítané 5116 x

Milí priatelia,

v tejto časti zápiskov sa presunieme zo Španielska do Portugalska, zájdeme sa pozrieť na úchvatnú pláž Praia da Rocha, ktorú by ste určite nemali počas návštevy Algarve vynechať a zistíme aj to, prečo sa Lisabon nazýva mestom tolerancie. Príjemné čítanie.

viac

ŠPANIELSKO, PORTUGALSKO 2. časť - Costa del Sol, Gibraltár, El Rocio, N.P. Coto Doňana

Pridané: 15.07.2013 | Prečítané 3414 x

Zdravím všetkých cestovateľov, opäť sa hlásim z mojich ciest po juhu Európy. V tejto časti mojich zápiskov vám prezradím, čím všetkým je jedinečný Gibraltár, pozrieme sa spolu do krásneho národného parku Coto Doňana a prezradím vám, prečo patrí Marbella k najprominentnejším strediskám.

viac

ŠPANIELSKO, PORTUGALSKO 1. časť - Andalúzia – Granada, Motril, juh Sierra Nevady -Alpujarras, Trevélez

Pridané: 08.07.2013 | Prečítané 5435 x

Bonžúúúúúúúúúúr, drahí priatelia,

zo severských krajín som sa rozhodol presunúť na juh a spoznať Španielsko a Portugalsko. Nevybral som si notoricky známe veľké mestá, ale miesta, ktoré by vás tiež mohli inšpirovať k návšteve týchto krajín. Teším sa na vaše reakcie, želám príjemné chvíle strávené pri čítaní mojich blogov.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.