[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Túlavé topánky nie a nie vyzuť , a tak som sa rozhodol stráviť jún vo Fínsku. Škoda, že som sa sem nevybral minulý mesiac, keď sa tu konali MS v ľadovom hokeji...čo už, aspoň budem viac spoznávať okolie, ako hokejový štadión.

 


Zväčšiť mapu

FÍNSKO 4. časť - Národný park Oulanka, Laponsko, Rovaniemi

Pridané: 24.06.2013 | Prečítané 4576 x

Pri poslednej časti svojich zápiskov som písal o tom ako ma pri turistike v oblasti Karhunkierrose zastihla búrka a o tom, či sa mi pred dažďom podarilo skryť sa dozviete v tomto blogu. Okrem toho som si zašiel vybaviť darčeky rovno k Santovi a svojimi nádhernými očami si ma získalo niekoľko huskyov.

viac

FÍNSKO 3. časť - Kuopio, cesta do Juumy, Národný park Oulanka

Pridané: 17.06.2013 | Prečítané 4320 x

Zdravím všetkých cestovateľov,

v tejto časti mojich ciest po Fínsku sa dozviete niečo o prvej dymovej saune, ktorej názov mi robí problém vysloviť po dnes deň :) - Jätkänkämppä, prečo som sa pri návšteve národného parku Oulanka miestami cítil ako Robinson a veľa iných zaujímavých vecí. Príjemné čítanie!

viac

FÍNSKO 2. časť - Turistika pri Punkaharju, fínske jazerá, Savonlinna, cyklistika pri Punkaharju

Pridané: 10.06.2013 | Prečítané 4196 x

V tejto časti blogu so mnou môžete absolvovať turistiku na hrebeň Punkaharju, zavítame aj do provincie Savo, spoznáme krásy hradu Olavinlinna a prejdeme sa nádherným arborétom, ktoré je trochu iné, ako arboréta u nás či v Čechách. Tak hor sa do čítania, teším sa na vaše komentáre :)

viac

FÍNSKO 1. časť – Helsinki, vodný park SAVENA, Punkaharju, Kerimäki

Pridané: 03.06.2013 | Prečítané 3148 x

Túlavé topánky nie a nie vyzuť, a tak som sa rozhodol stráviť jún vo Fínsku. Škoda, že som sa sem nevybral minulý mesiac, keď sa tu konali MS v ľadovom hokeji...čo už, aspoň budem viac spoznávať okolie ako hokejový štadión :).

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.