[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Bonžúúúúúr, drahí priatelia, čo si predstavíte, keď sa povie syr, tulipány a dreváky? Ja jednoznačne Holandsko. Nedalo mi to a zašiel som si tieto najväčšie turistické lákadlá obzrieť na vlastné oči. A ktoré sú to? To sa dočítate v štyroch častiach mojich blogov o Holandsku. Príjemné čítanie želám smiley.


Zväčšiť mapu

Holandsko 4. časť - Den Haag, Zeeland – Middelburg, NP Biesbosch, Wageningen, NP Hoge Veluwe, Efteling

Pridané: 28.10.2013 | Prečítané 6076 x

Zdravím všetkých cestovateľov,
ani som sa nenazdal a píšem poslednú časť zápiskov z Holandska. V nej sa dozviete, čo najviac ma prekvapilo v Haagu (a trestný tribunál to nebol), prečo sú niektoré chodníky v Holandsku vytvorené z mušlí a ako inak zakončiť cesty, ako poriadne bláznivo –  konkrétne v parku Etteling. Ďakujem za Vašu priazeň pri mojom cestovaní po tejto krajine :).

viac

Holandsko 3. časť - Amsterdam, Delft, Aalsmeer, Kinderdijk, Rotterdam

Pridané: 21.10.2013 | Prečítané 4619 x

Bonžúúúr, milí priateľa, začiatok tohto blogu bude niečo pre zlatokopov/ky :), informácie o delftskej majolinky som šiel pre vás získať priamo do Delftu a dozviete sa, čím iným ma ešte toto mesto zaujalo. Zaobchodujeme si aj s kvetmi a túto časť zakončím v Rotterdame, ktorý je rajom pre cyklistov.

viac

Holandsko 2. časť - Zaanse Schans, Callantsoog, t´Zand, Amsterdam

Pridané: 14.10.2013 | Prečítané 5063 x

Bonžúr, priatelia, v tejto časti mojich zápiskov z Holandska sa pozrieme do skanzena Zaanse Schans, kde sa miestami budete cítiť ako vo filme Na samotě u lesa, prevediem vás interiérom ponorky (nič pre klaustrofobikov) a na záver sa prejdeme ulicami „predajnej lásky“.

viac

Holandsko 1. časť - Callantsoog, Edam, ostrov Texel, Alkmaar

Pridané: 07.10.2013 | Prečítané 4232 x

Bonžúúúr, cestovatelia, v prvej časti mojich zápiskov sa dozviete základné informácie o Holandsku, niečo vám prezradím o syrových trhoch v Edame a Alkmare a zájdeme sa pozrieť na ostrov Texel, ktorý je rajom vtáctva. Nech sa páči :).

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.