[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Cestovanie ma naozaj chytilo za srdce, a tak môžete tento mesiac prostredníctvom mojich zápiskov spoznávať Pobaltské krajiny – Litvu, Lotyšsko a Estónsko. Teším sa na vaše komentáre k mojim príspevkom, na vaše rady a tipy a ktovie, možno počas potuliek Pobaltím na seba aj narazíme :). Príjemné čítanie vám želá generál LeTenky!


Zväčšiť mapu

LITVA, LOTYŠSKO, ESTÓNSKO 4. časť - Altja, Tallin

Pridané: 27.05.2013 | Prečítané 5320 x

Moje cestovanie po pobaltských krajinách sa postupne blíži ku koncu. Rád by som vám ešte sprostredkoval moje posledné zážitky z estónskeho parku Lahemaa, z dedinky Altja a z mesta Tallin. Verím, že si nájdete miesta, ktoré by ste v pobaltských krajinách radi videli :).

viac

LITVA, LOTYŠSKO, ESTÓNSKO 3. časť - Palanga, Pape (Lotyšsko), presun do Estónska

Pridané: 20.05.2013 | Prečítané 4510 x

V tejto časti cestopisu vám chcem predstaviť niektoré pekné miesta Lotyšska. Stav miestnych komunikácii mi hovorí, že Lotyšsko bude asi chudobnejšou krajinou ako Litva. Keďže ma zaujíma, ako je na tom Estónsko,na záver sa presuniem do tejto krajiny. Tak čo, začali pobaltské krajiny pomaly lákať aj vás?

viac

LITVA, LOTYŠSKO, ESTÓNSKO 2. časť - Hora krížov (Litva), Riga, Césis (Lotyšsko)

Pridané: 13.05.2013 | Prečítané 6748 x

Zdravím všetkých dobrodruhov!

V tejto časti zápiskov sa plynule presuniem z Litvy do Lotyšska, okúsim adrenalín na rieke Guaja, dozviem sa veľa zaujímavostí o Lotyšsku a viac vám už prezradím priamo v texte. Tak príjemné čítanie.

viac

LITVA, LOTYŠSKO, ESTÓNSKO 1. časť - Klaipéda, Kuršská Kosa – Nida, Juodkranté

Pridané: 06.05.2013 | Prečítané 6040 x

Balenie kufra mi už nerobilo po absolvovaných mesačných cestách žiaden problém. Presne som vedel, čo budem potrebovať a čo ani raz nevybalím. A tak som s plným kufrom a nabudenou cestovateľskou dušou stál na letisku vo Viedni a čakal, kedy otvoria môj gate, aby som nasadol na palubu lietadla, ktoré ma za necelé dve hodiny dopravilo do Vilniusu v Litve.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.