[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Milí priatelia,
po horúcom lete sa mi zachcelo trošku sa schladiť, ta tak som sa vybral do Nórska. Moje zážitky z ciest po tejto severskej krajine si budete môcť prečítať v štyroch blogoch. Želám príjemné čítanie smiley.


Zväčšiť mapu

Nórsko 4. časť - cesta cez Laponsko, Trondheim, okolie Moldenu, cesta Trollov, Alesund, Geirangerfjord, Lillehammer

Pridané: 30.09.2013 | Prečítané 5291 x

Bonžúúúr, priatelia, tak moje cesty po Nórsku sa pomaly, ale isto končia. V tejto časti blogov vám chcem sprostredkovať svoje zážitky z miesta, kde sa budete cítiť ako v trópoch, hoci budete na severe a fascinujúci je aj pohľad na cestu Trollov zvrchu, ako táto cesta vznikla, to sa dočítate v tejto časti zápiskov. Verím, že som vo vás vzbudil záujem navštíviť túto krásnu krajinusmiley.

viac

Nórsko 3.časť - presun cez Vesteralen, Andenes, Abisko(Švédsko), presun na Nordkapp

Pridané: 23.09.2013 | Prečítané 3097 x

Bonžúúúúr, dobrodruhovia,
tak sa opäť hlásim z Nórska. Tentokrát som navštívil mesto, ktoré vyzeralo ako po vymretí, užil som si krásny výlet k veľrybám a spoznal som zaujímavého tvora, ktorý vyzerá ako lietajúci tučniak. Do NP Abisko vo Švédsku som to mal na skok, tak prečo to nevyužiť :). Viac sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

viac

Nórsko 2. časť - Presun Floro – Olden, Briksdalsbreen, RØROS, Nordland, Lofoty, Nusfjord, Svolvaer

Pridané: 16.09.2013 | Prečítané 3040 x

Zdravím všetkých dobrodruhov,
za posledné dni som toho zažil naozaj veľa a veľmi rád sa s vami o zážitky podelím. Zistil som napr., že v Nórsku je obrovskou módou mať trampolínu a navštívil som dedinku s najkratším názvom na svete. Ktorú? To sa dozviete v nasledujúcich riadkoch...

viac

NÓRSKO 1. časť- Kinsarvik, Utne, Bergen, Floro

Pridané: 09.09.2013 | Prečítané 3523 x

Božúúúúúúúúúúúúr, drahí priatelia!
V niekoľkých častiach by som vám rád sprostredkoval svoje zážitky z Nórska. Budem sa tešiť na vaše komentáre, pripomienky, rady či tipy. Verím, že spoločne spoznáme to najkrajšie, čo táto krajina ponúka, takže začíname :)

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.