[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Bonžúúúúúúúúúr, priatelia, tento cestopis bude tak trošku netradičný smiley. Vrátim sa v ňom cca 14 rokov nazad.  Blížia sa totiž Vianoce a ja som si spomenul ako som jedny trávil v ďalekej Austrálii na študijnom pobyte.

 


Zväčšiť mapu

AUSTRÁLIA 4. časť - Kings Canyon, Alice Springs, Queensland Rock Paintings, Brisbane, Surfers Paradise

Pridané: 30.12.2013 | Prečítané 2534 x

Bonžúúúr, milí cestovatelia, a je tu posledná časť mojich zápiskov z Austrálie, tentokrát vám napíšem o tom, prečo neriskovať a nejazdiť s autom, ktoré nemá 4x4 po austrálskych dunách, pozrieme sa aj do slnečného Queenslandu a zakončíme to, ako inak – v raji – v Surfers Paradise.

viac

AUSTRÁLIA 3. časť - Melbourne, Adelaide, Ayers Rock

Pridané: 23.12.2013 | Prečítané 3001 x

Zdravím, dobrodruhovia,
cestovanie po Austrálii ma skutočne nadchlo. V tejto časti blogov sa prejdeme zákutiami Melbourne, Adelaide, spoznáme zviera s názvom echidna a dozviete sa, prečo je cestovanie austrálskymi cestami doslova divočinou.

viac

AUSTRÁLIA 2. časť - Peddys market, Blue Mountains, Silvester, Manly Beach, cestovanie po Austrálii

Pridané: 16.12.2013 | Prečítané 3628 x

Bonžúúr,drahí priatelia,
v tejto časti mojich zápiskov sa dozviete ako som oslnil Japonky svojím kuchárskym talentom a ako som na Manly beach zabudol, že je nový rok a u nás vlastne zima. Takisto začneme spoznávať aj viac z Austrálie ako len zo Sydney.

viac

AUSTRÁLIA 1. časť - Sydney, škola, austrálske Vianoce

Pridané: 09.12.2013 | Prečítané 4389 x

Zdravím, milí cestovatelia, hoci je tento cestopis skôr spomienkou do minulosti, verím, že vám veľa prezradí o Austrálii aj dnes a možno vás aj pobaví, ako mňa takto po rokoch. V prvej časti vám prezradím čím sú iné Vianoce u protinožcov.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.