[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Keď som si plánoval, akú krajinu navštívim v novembri, mojimi hlavnými kritériami bolo teplo, rýchla letecká dostupnosť a zaujímavé miesta na návštevu. A tak vyhralo Thajsko smiley.


Zväčšiť mapu

THAJSKO, KAMBODŽA 4. časť - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Pridané: 25.11.2013 | Prečítané 5691 x

Zdravím všetkých dobrodruhov, to najkrajšie pre oči ma čakalo na záver mojich ciest – šnorchlovanie, potápanie, pláž po ktorej sa preháňal aj Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zistil som, že rozoznať transvestitu od „skutočnej ženy“ nie je na prvý pohľad vôbec jednoduché....

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 3. časť - SIHANOUK VILLE, TRAT, KOH CHANG, PATTAYA

Pridané: 18.11.2013 | Prečítané 3194 x

Ahojte, priatelia, po silných a smutných zážitkoch z S-21 sa v tejto časti zápiskov dostaneme k príjemnejším veciam – šnorchlovaniu, jedeniu a zbližovaniu s krokodílmi :). Tešíte sa?

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 2. časť – Bangkok, KAMBODŽA SIEM REAP, ANGKOR, PHNOM PENH

Pridané: 11.11.2013 | Prečítané 4323 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, cestovatelia,  v tejto časti mojich zápiskov vám prezradím čo-to o Bangkoku, ale najmä sa spolu pozrieme do Kambodže. Ono len samotná cesta tam bola zážitkom samým o sebe. Prečo sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 1. časť - Bangkok, MAE SAI, CHIANG RAI, LAMPANG

Pridané: 04.11.2013 | Prečítané 2768 x

Bonžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr, milí moji,
zachcelo sa mi ujsť tomuto nepríjemnému, sychravému počasiu na miesto, kde je teplo a hlavne, kde je čo obdivovať (a nemyslím tým len krásne madmazelky:)). A tak som sa vybral do Thajska.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.