[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

V tejto sérii blogov sa dozviete, čo všetko som zažil v Írsku a Škótsku a čo som sa o týchto krajinách dozvedel. Na mojich skúsenostiach, ale aj omyloch, sa môžete poučiť, keď sem sami zavítate. Ocením, keď mi do komentárov napíšete vaše tipy z týchto krajín, aby sme spoločne vytvorili celistvý obraz, čo sa v Írsku a Škótsku dá vidieť. Pekné čítanie! Váš generál LeTenky.


Zväčšiť mapu

Írsko, Škótsko - Glasgow, Cairngorn Mountain, ostrov Skye, Edinburgh

Pridané: 25.03.2013 | Prečítané 6279 x

Salut, mes amis!

Tak, a moja cesta sa skončila. Škoda, že tak skoro. Svoje posledné tri dni strávim zotavovaním sa v Edinburghu, a potom lietadlom smer India. Ešte predtým vám, ale popíšem to najlepšie zo Škótska.

viac

Írsko, Škótsko - Glengariff, Gleninchaquin Park, Cliffs of Moher, Giant Causeway

Pridané: 19.03.2013 | Prečítané 5018 x

Bonžúúr všetkým cestovateľom,

po ďalšom krásnom týždni som si zase sadol za počítač, aby som vám spísal svoje najnovšie zážitky. Precestoval som už skoro celé Írsko a pre vás vyberiem len to najlepšie.

viac

Írsko, Škótsko - Dublin, Írske národné stajne, Kilkenny

Pridané: 11.03.2013 | Prečítané 7457 x

Bonžúúr, drahí cestovatelia!

Znova sa vám po týždni hlásim zo svojej dobrodružnej cesty. Za posledný týždeň som sa ponoril ešte hlbšie do tajomného večne zeleného ostrova. Prečítajte si moje najnovšie postrehy.

viac

1.časť cestopisu Írsko, Škótsko – Stonehenge, Powerscourt Estate

Pridané: 28.02.2013 | Prečítané 3610 x

Bonžúúr, drahí priatelia!

Niekde som sa dočítal, že rok 2013 je ako stvorený na cestovanie pre všetkých Francúzov, ktorí majú niečo spoločné s letenkami. Povedal som si: „Veď to hovoria o mne!“
Rozhodol som sa teda, že tento rok konečne strávim tým, čo som doteraz umožňoval iným: cestovaním a objavovaním úchvatných kútov tejto planéty.
viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.