[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

V tejto časti cestopisov sa so mnou môžete túlať Indiou. Spoznávať so mnou nepoznané, potvrdiť si svoje cestovateľské sny či vyvarovať sa nechceného vďaka mojim chybám. Budem rád, ak mi moje cestovanie budete spríjemňovať vašimi komentármi, nápadmi, tipmi či radami. Dúfam, že na konci týchto ciest získate o Indii dostatok informácií na to, aby ste zistili, či túto krajinu chcete navštíviť raz, opakovane alebo nikdy. Príjemné čítanie! Váš generál LeTenky


Zväčšiť mapu

India 4. časť - Bharatpur, Agra, Delhi

Pridané: 29.04.2013 | Prečítané 3469 x

Bonžúúúr, moji priatelia,  tak ako to býva, všetko má svoj koniec, ja vám v nasledujúcih riadkoch prinášam moje posledné zážitky z ciest po Indii. Dúfam, že sa pri ich čítaní nudiť nebudete, skôr sa nimi inšpirujete.

viac

India 3. časť - Varanási, cesta do Bharatpuru

Pridané: 22.04.2013 | Prečítané 4395 x

Bonžúúúr, drahí priatelia! Počas uplynulého týždňa som zažil veľa zaujímavého. Najviac ma dostalo "duchovné" miesto Varanási a posvätná Ganga. Viac sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

viac

India 2. časť - Jaisalmer, Jodhpur, Alwar

Pridané: 15.04.2013 | Prečítané 3276 x

Bonžúúr, drahí cestovatelia!

Znova sa vám po týždni hlásim zo svojej dobrodružnej cesty po Indii. Týždeň bol plný zaujímavých zážitkov, a tak vám dávam možnosť, prežiť ich spolu so mnou aspoň prostredníctvom nasledujúcich riadkov.

viac

India 1. časť - Jaipur, Jaisalmer

Pridané: 08.04.2013 | Prečítané 3252 x

Bonžúúr, drahí priatelia!

Keď som premýšľal nad druhým cieľom mojich ciest, v telke dávali reklamu – adoptuj si kravičku. Tak mi napadlo, že sa zájdem pozrieť tam, kde sú tieto zvieratá posvätné. A začal som s plánovaním cesty do Indie.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.