[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Najnovšie články v rubrike

Orloj v Starej Bystrici - unikát na Slovensku

Pridané: 31.05.2013 | Prečítané 2587 x

Vedeli ste, že aj na Slovensku máme orloj? Že ste o tom netušili? Netrápte sa tým, určite nie ste sami. Ja som jeho krásu objavila tiež len nedávno.

viac

Zažili sme večer v múzeu

Pridané: 29.01.2013 | Prečítané 2443 x

Ak máte chuť zažiť niečo netradičné, niečo zaujímavé sa dozvedieť a pritom sa zabaviť, jednoznačne odporúčam program s názvom Večer v múzeu v Múzeu oravskej dediny v Zuberci.

viac

Víkendový relax na Liptove

Pridané: 07.06.2012 | Prečítané 3949 x

Aj vy neustále pátrate v rôznych zľavomatoch a na zľavozónach a hľadáte nejakú dobrú ponuku na wellness víkend na Slovensku? Mám pre vás tip – aj bez zľavomatov – relax penzióny Avena v Liptovskom Jáne.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.