[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Najnovšie články v rubrike

Nuansy leta v chorvátskom Gradaci

Pridané: 31.08.2011 | Prečítané 8567 x

Letná dovolenka, najprv sa na ňu človek pol roka teší, potom príde deň O (odchodu) a nakoniec ten čas na vysnívanom mieste tak rýchlo utečie, až zostanú len stopy slnka v podobe bronzovej pokožky, zívajúci kufor v kúte izby a pár "olajkovaných" fotiek na facebooku. Ale my na tú "našu tohtoročnú" budeme ešte veľmi dlho v dobrom spomínať...

viac

Chorvátska "MHD" alebo Smiech cez slzy

Pridané: 30.09.2010 | Prečítané 7848 x

Myslím, že každý z nás sa vyberie na dovolenku hlavne za oddychom a pokojom a vždy tajne dúfa, že sa mu všetky nepríjemnosti, medzi ktoré patria aj choroby, veľkým oblúkom vyhnú.

viac

Malebné Živogošče

Pridané: 16.08.2010 | Prečítané 8976 x

Makarská riviéra je miestom, kde v letných mesiacoch stretnete možno viac známych, ako keď ste doma na Slovensku. Keď sme si pred rokmi vyberali našu prvú dovolenku, tak nám ako prvá učarovala práve Makarská a jej strediská. Ako prvé si nás získali Tučepi, potom nás očarila Baška Voda a minulý rok sme sa nechali zlákať pokojnou atmosférou malej bývalej rybárskej dedinky Živogošče.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.