[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Najnovšie články v rubrike

Veľká noc nie je len šibi - ribi... :)

Pridané: 25.03.2013 | Prečítané 2369 x

Sviatky jari sa u nás na Slovensku vo veľkom oslavujú šibaním a oblievaním, no nie všade vo svete je to tak. Ako teda oslavujú Veľkú noc inde?

viac

Čo ste možno nevedeli o MDŽ alebo MDŽ nerovná sa karafiát a opití muži...

Pridané: 05.03.2013 | Prečítané 2734 x

Keď sa povie MDŽ, 8. marec, tak väčšina si predstaví červené karafiáty, opitých mužov... avšak historické pozadie tohto sviatku je dosť odlišné od tejto predstavy.

viac

Prečo som tento rok využila first moment

Pridané: 26.01.2012 | Prečítané 2951 x

Posledné roky som bola zástancom last minute ponúk dovoleniek, a takisto som dávala prednosť vylihovaniu na pláži mimo hlavnej sezóny, teda v septembri. Tento rok som však urobila zmenu (až na ten september).

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.