[ Mirka]

Narodila som sa v znamení Váh a toto znamenie ma úplne vystihuje - zmysel pre poriadok, rodinu a spravodlivosť, túžba po harmónii a samozrejme nerozhodnosť a váhavosť. Voľný čas veľmi rada trávim s mojou úžasnou rodinou na horách, more nás neláka, ale občas je to celkom fajn relax. Chcela by som precestovať celý svet, no zatiaľ sa mi to až tak nedarí, ale verím, že raz to príde... Rada si pozriem nejaký dobrý filmík - skôr thriller alebo drámu, a tiež rada počúvam slovenskú hudbu. Napriek tomu, že potrebujem nasávať ticho, nikdy neodmietnem príležitosť stretnúť sa a zabaviť sa s priateľmi.

Ďalšie články

Najčítanejšie

07.01.2013
Nie je all inclusive ako all inclusive
10508 prečítaní
26.07.2010
Boli ste už na ostrove Brač?
7072 prečítaní
18.10.2010
Za krásami Moskvy
6597 prečítaní
18.07.2014
Sardínia – Karibik Stredomoria - letenky už od 32€/smer
6079 prečítaní
09.11.2010
Cestovanie na jeseň a v zime
5780 prečítaní

Kam v lete?

Pridané: 17.05.2011 | Prečítané 3046 x

Blíži sa leto a ja s rodinou stále nevieme, čo cez leto podnikneme. Tento rok sme akosi zaspali a možnú „first moment“ ponuku sme nevyužili. Kvôli pracovnej vyťaženosti ani nevieme, kedy sa nám podarí nájsť si čas na spoločne trávené chvíle.

Ak náhodou vyjde čas, tak by sme sa radi navštívili niektorý z festivalov. Najviac nás láka tohtoročný TOPFEST, je tam veľmi veľa dobrých interpretov. Nebude tam chýbať ani Desmod, Tublatanka, No Name, I.M.T. Smile, Polemic, či Kabát, Chinaski alebo Čechomor...

 

 

Taktiež by sme si nechceli nechať ujsť TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ, kde to taktiež žiari hviezdami. Okrem iného je tu krásna príroda, ktorá ponúka nespočetné množstvo turistických chodníkov rôznych náročností. Takže, ak by nám to vyšlo, radi by sme spojili festival aj s nejakou turistikou. Boli sme tu pred pár rokmi a vďaka počasiu sme nemohli absolvovať túru na Malý či Veľký Rozsutec. Prechodili sme celé Jánošíkove diery, vyšliapali sme na Malé nocľahy a aj Boboty. Úžasné! Rada sa tu kedykoľvek vrátim. Tak prečo nie práve tento rok?!

 

A čo tak pokochať sa napríklad krásou Manínskej tiesňavy, ktorá sa nachádza v Súľovských vrchoch, neďaleko Považskej Bystrice? Náučný chodník Manínskou tiesňavou je označený ako stredne náročná túra a e dlhý približne 15 kilometrov. Krásny celodenný výlet...

 

 

Možno sa pôjdeme pozrieť aj do Oravskej Lesnej, kde sme v zime boli zopárkrát lyžovať. V jej okolí je niekoľko náučných chodníkov. Ubytovať sa dá uprostred nádhernej prírody, takže ak bude dobrá partia, vidím to celkom reálne.

 

 

Onedlho absolvujeme tradičná túra na Plešivec, ktorou každoročne zahajujeme našu turistickú sezónu. Väčšinou prejdeme po hrebeni až na Čachtický hrad, odkiaľ zídeme do Višňového a odtiaľ vlakom na Myjavu. Tak ako vždy, zíde sa nás celkom veľká skupina, takže okrem turistiky aj o zábavu je postarané. Dúfam, že nám okrem iného bude priať aj počasie a my stihneme toho čo najviac.

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.