[ Mirka]

Narodila som sa v znamení Váh a toto znamenie ma úplne vystihuje - zmysel pre poriadok, rodinu a spravodlivosť, túžba po harmónii a samozrejme nerozhodnosť a váhavosť. Voľný čas veľmi rada trávim s mojou úžasnou rodinou na horách, more nás neláka, ale občas je to celkom fajn relax. Chcela by som precestovať celý svet, no zatiaľ sa mi to až tak nedarí, ale verím, že raz to príde... Rada si pozriem nejaký dobrý filmík - skôr thriller alebo drámu, a tiež rada počúvam slovenskú hudbu. Napriek tomu, že potrebujem nasávať ticho, nikdy neodmietnem príležitosť stretnúť sa a zabaviť sa s priateľmi.

Ďalšie články

Najčítanejšie

07.01.2013
Nie je all inclusive ako all inclusive
10536 prečítaní
26.07.2010
Boli ste už na ostrove Brač?
7108 prečítaní
18.10.2010
Za krásami Moskvy
6624 prečítaní
18.07.2014
Sardínia – Karibik Stredomoria - letenky už od 32€/smer
6149 prečítaní
09.11.2010
Cestovanie na jeseň a v zime
5803 prečítaní

Lyžovačka na Slovensku nie je vôbec zlá

Pridané: 03.03.2011 | Prečítané 2763 x

Vzhľadom k pracovným povinnostiam sme s mojou rodinou museli stornovať lyžovačku vo Francúzsku. Mali sme vybrané lyžiarske stredisko v Les Orres, boli sme dobrá partia, ale povinnosti sú povinnosti. Bolo nám to nesmierne ľúto, ale čo už...

Keďže bol čas Vianoc, čas prejedania, návštev a ďalších neduhov, sadli sme k internetu a hľadali voľné ubytovacie zariadeniaslovenských lyžiarskych strediskách, aby sme sa tomu všetkému vyhli. Všetko bolo obsadené, ale nebolo sa čomu čudovať. Bolo krásne zimné počasie, všade sneh a mráz. Po dlhom hľadaní sme predsa len našli. Ubytovanie v Oravskej Lesnej, síce nie priamo v stredisku, ale pár kilometrov od strediska na samote. Aspoň sme si to mysleli.

 

 

Boli sme radi, že sme vypadli z domu a tešili sme sa, že strávime aspoň pár dní spolu, len my štyria.

 

 

Hneď ráno sme sa ubytovali a vybrali sme sa na svah. Dobre sme si zalyžovali. Pekné stredisko, viac ako kilometer dlhá zjazdovka, navyše dobre upravená, 4-sedačka, málo ľudí, proste super. V stredisku je 6 zjazdoviek, sú dobre prepojené a dobre upravené. Páčilo sa nám.

 

 

Večer, premrznutí a unavení sme sa vrátili do chaty, zahriali sa vianočnou kapustnicou a začali nasávať tú vytúženú pohodu a relax. V tom sa ozval buchot na dvere a to, čomu sme sa chceli doma vyhnúť, nás našlo aj na samote laughDo vedľajšieho apartmánu sa nasťahovala partia vysokoškolákov, čo nám, pravdupovediac, vôbec nevadilo, lebo my sme ľudia spoločenskí. Spolu sme sa vrátili do čias nám už trochu vzdialených, pofotili a zasmiali sme sa spolu, pripili sme si na šťastné a veselé Vianoce a s prianím dobrej a pokojnej noci, sme zaľahli do postele.

 

 

O dva dni prišiel čas odchodu, čo bolo všetkým ľúto. Nebola iná možnosť, lebo náš apartmán bol už prenajatý inými klientmi. Ešte sme si boli zalyžovať a potom sme sa vybrali domov, kde nás už čakala ďalšia návšteva... 

 

Keďže sa nám v Oravskej Lesnej veľmi páčilo a nemáme dostatok času na „veľkú lyžovačku“, o dva týždne máme na víkend objednanú chatu priamo na svahu v stredisku Oravasnow. A aby nám nebolo smutno, bude nás presne 22.

 

 

Aby ste strávili krásne chvíle s priateľmi a dobre si zalyžovali, nemusíte chodiť vôbec ďaleko, na Slovensku je veľa krásnych miest.

 

 

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.