[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

V Birminghame zatkla kapitána lietadla polícia

Pridané: 23.04.2013 | Prečítané 1671 x

Anglický letecký prepravca Thomson Airways vyšetruje nepríjemný alkoholový incident.

Jeden z kapitánov lietadla uvedeného leteckého prepravcu bol zatknutý na letisku v Birminghame iba chvíľu pred odletom na podozrenie z požitia alkoholu.Päťdesiatjeden ročný kapitán mal prepraviť stovky pasažierov do dovolenkovej destinácie, ale našťastie už nestihol.

Polícia ho zatkla v termináli ešte pred nástupom do lietadla. Celý incident sa odohral ešte 10. februára, no niektoré detaily boli zverejnené až teraz. Kapitán, ktorý skončil po zatknutí vo väzenskej cele, bol onedlho prepustený na kauciu.

Prepravca Thomson Airways síce oficiálne žiadne obvinenia nevzniesol, no kapitána dočasne zbavil funkcie a celý incident interne prešetruje. Zostáva však veľmi nejasné, ako sa polícia o podnapitom kapitánovi lietadla dozvedela, ale na to už britský list Telegraph neodpovedá.

Nie je to totiž prvykrát, čo musela letisková polícia v Birminghame riešiť alkohol u posádky lietadiel. Minulý rok v septembri súd uložil pokutu letuške spoločnosti Emirates za to, že z dôvodu opitosti nebola schopná vykonávať svoju prácu.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.