[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Priame linky z Bratislavy

Pridané: 27.09.2011 | Prečítané 1973 x

Cestujúci z Bratislavy, západného Slovenska, ale tiež zo spádových oblastí Južnej Moravy už nelietajú do niektorých európskych destinácií cez Prahu, ale priamo. Od 23. júna totiž existujú priame letecké linky z Bratislavy.

Po tom, ako České aerolínie pripojili Bratislavu k priamej sieti liniek aliancie SkyTeam a hlavné mesto Bratislavu priblížili zahraničným obchodným cestujúcimturistom, odpadla nutnosť cestovať s prestupom v Prahe. V nadväznosti na logické zníženie záujmu o leteckú prepravu medzi Prahou a Bratislavou už nedáva fungovanie tohto leteckého spojenia ekonomický zmysel. Týka sa to aj  prínosu do siete Českých aerolínií. Doprava na tejto trase je preto od 1. augusta 2011 pozastavená.

 

 

Ako České aerolínie na začiatku letnej sezóny avizovali, ich cieľom je pružne reagovať na aktuálny vývoj rezervácií. Záujem o letecké spojenie Praha – Bratislava sa zmenil po tom, ako spoločnosť umožnila slovenským klientom cestovať z hlavného mesta do významných európskych metropol priamymi letmi. Predaj leteniek Českých aerolínií na lety z Bratislavy do šiestich európskych destinácií sa začal 17. mája 2011, prvý let následne odštartoval 23. júna na linke do Amsterdamu.

 

 

Ako uviedol Jiří Mládek, viceprezident pre predaj a marketing Českých aerolínií, tento krok je predpokladaným prispôsobením fungovania spoločnosti v záujme cestujúcich, vývoja na trhu a obchodných príležitostí.

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.