[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Vyhľadajte, rezervujte, kúpte letenky a vykonajte si check-in – cez telefón

Pridané: 25.11.2013 | Prečítané 2239 x

13. novembra  2013 informoval letecký prepravca Wizz Air vo svojej tlačovej správe o aktivácii funkcie mobilného check-inu pre telefóny s operačným systémom Android.

Ak ste vlastníkmi iPhonu, tak tu aplikácia spolu s mobilným odbavením fungovala už od začiatku leta. Nová bezplatná aplikácia pre Android ponúka komplet balíček služieb dostupných na webe prepravcu.

Ak ste vlastníkom iPhonu či telefónu s Androidom stačí otvoriť aplikáciu a môžete vyhľadávať, rezervovať  lety, prezerať si letové poriadky v reálnach časoch, pridávať si doplnkové služby k existujúcim rezerváciám a využívať aj iné dostupné funkcie.

Tí, ktorí si stihli rezervovať svoje letenky prostredníctvom mobilnej aplikácie 14. a 15.11, dostali od spoločnosti Wizz Air 20% zľavu z pôvodnej ceny.

Patríte k týmto štastlivcom?

 

Zdroj: Tlačová správa Wizz Air z 13.11.2013

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.