[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

SMS-kujúci pilot alebo Pomsta ohrdnutej milenky

Pridané: 26.06.2013 | Prečítané 1532 x

Svetlo sveta mali prednedávnom uzrieť šokujúce zábery z paluby lietadla British Airways, ktorých autorom má byť pilot Graeme Hindley.

Na fotkách je vraj vidieť, ako pilot ešte koncom apríla vyťukal do palubného počítača vetu: „Ukáž nám svoje prsia“, odfotil si to a poslal SMS-kou svojej milenke.

Tá s nimi na verejnosť prišla až teraz, keď sa na ňu pilot vykašľal. Úprimne vám poviem, že hneď po prečítaní tejto informácie mi napadlo, že ide pomstu, o nič iné. Celá kauza totiž vyznieva dosť bizarne, avšak ktovie, možno ide o realitu.

Pilot mal fotiť aj počas pristávania v Londýne a fotky vraj posielal na milenkin mobil. Tá braj bola v šoku a prosila ho, aby sa nerozptyľoval a dbal o bezpečnosť pasažierov.

On jej mal na to odpísať, že jeho niečo takéto nedokáže rozptýliť, že je profík a že už nie je vo vzduchu, už LEN pristáva na letisku. No a slečna teraz šíri do sveta, aký je Graeme strašne nezodpovedný a ako bola v strese, aby sa pasažierom niečo nestalo počas letu.

Pilot, ktorý pracuje pre British Airways lieta strojmi A319 a A320 najmä po kratších tratiach po celej Európe. Usvedčujúce fotografie mal pilot posielať počas letu medzi letiskom Heathrow a Hannover. Vedenie leteckej spoločnosti po prevalení aféry s fotkami prisľúbilo detailné prešetrenie celej záležitosti.

 

zdroj: cas.sk

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.