[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Pes cestovateľ

Pridané: 19.03.2013 | Prečítané 1613 x

Anglický špringeršpaniel si zaletel trošku ďalej, ako mala jeho panička v pláne. Omylom letel namiesto do Phoenixu do Írska.

Zrejme sa nechal inšpirovať aktuálnymi cestami nášho generála LeTenky po Írsku a Škótsku a možno sa chcel ísť na vlastné oči presvedčiť, že v powerscourtských záhradách je cintorín domácich miláčikov, ktorých mali fakt ich majitelia v úcte až tak, že im dali vytesať náhrobné kamene.

Psík Hendrix mal byť prepravený z amerického štátu New Jersey do mesta Phoenix v Arizone, avšak pracovníci na letisku sa pomýlili a Hendrixa nechtiac naložili do nákladného priestoru iného lietadla, a to malo práve namierené do Írska. Majiteľke po správe, kam omylom cestuje jej psík, zovrelo žalúdok.

Hovorkyňa spoločnosti United Airlines Megan McCarthyová sa vyjadrila, že hneď po zistení chyby urobila ich spoločnosť všetko pre to, aby sa psík vrátil k majiteľke, zároveň sa jej ospravedlnili a vrátili jej peniaze.

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.