[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Kengury milujú melbournské letisko :)

Pridané: 16.10.2013 | Prečítané 4635 x

Austrálske letisko v Melbourne si obľúbili aj kengury. Už ho niekoľkokrát navštívili, vycestovať sa im zatiaľ nepodarilo.

Jedna z kengúr to však v októbri minulého roka skoro dokázala, doskackala si až na check-in, pracovníkom sa však asi nepozdával jej pas laugh, do lietadla ju nepustili.

V januári prišiel ďalší odvážlivec, ktorého zrejme zlákali ďaleké krajiny, možno si len chcel ísť oddýchnuť od austrálskej divočiny, avšak tiež bez úspechu. Bol dosť neoblomný, pracovníkom letiska trvalo dosť dlho, kým trojročného samčeka chytili a na pomoc si museli privolať aj políciu, ten si svoj sen o cestovaní chcel splniť stoj čo stoj, a tak naháňačka trvala niekoľko hodín, kým ho nespacifikovali pomocou paralyzéra. A tak sa samček namiesto v lietadle ocitol na veterinárnej klinike.

Práve aktuálne sa objavila ďalšia správa, tentokrát samca Cyrusa zlákali letiskové obchody, konkrétne si zašiel po radu za magistrou do lekárne, pretože ho predtým zranilo vozidlo na neďalekej ceste. Tá sa s ním však baviť nemienila a na milého Cyrusa zavolala pracovníkov na ochranu divo žijúcich zvierat, ktorý ho uspali a odviezli na veterinárnu kliniku.

V okolí terminálu letiska sa nachádza hustý bušový porast, ktorý kengury radi navštevujú a letisko v jeho blízkosti je pre ne nemalým lákadlom wink.

Takéto návštevy kengúr však nie sú zrejme ničím príjemným pre cestujúcich, pretože vždy spôsobia čiastočné uzavretie letiska.

Ktovie či sa niektorej z kengúr raz splní jej sen o lietaní smiley.

 

Videá z kengurích návštev si môžete pozrieť vďaka Youtube tu:

http://www.youtube.com/watch?v=VxfjAe2jni8

http://www.youtube.com/watch?v=H1T5ehPdjLw

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.