[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Keď sa z miliardára stane letuška...

Pridané: 10.04.2013 | Prečítané 1917 x

...tak bude na palube asi veselo smiley. O tento nevšedný zážitok sa postará miliardár Richard Branson majiteľ spoločnosti Virgin Atlantic.

Na linke z Perthu do Kuala Lumpur dňa 12. mája 2013 sa o pasažierov postará nezvyčajná letuška –  Richard Branson pekne v rovnošate a v lodičkách.

Branson totiž prehral ešte v roku 2010 stávku s Tonym Fernandesom. Okrem toho, že obaja vlastnia letecké spoločnosti, vlastnia aj konkurenčné tímy vo Formuli 1. Stávku mal vyhrať ten, ktorý sa lepšie umiestni na majstrovstvách sveta. Ten, ktorý prehrá, si odslúži zmenu ako letuška na vybranom lete.

Body vtedy nezískal ani jeden tím, avšak Fernandesov Lotus obsadil desiate miesto v Pohári konštruktérov, zatiaľ čo Bransonov Virgin sa umiestnil na poslednom, dvanástom, mieste.

Kedysi vraj Fernandes pracoval pre Bransona v hudobnej sfére, teraz mu príde naozaj veľmi vtipná predstava, ako bude Branson pracovať pre neho na pozícii letušky devil na lete jeho spoločnosťou Air Asia. Celá stávka má aj dobročinný podtón, sto austrálskych dolárov z každej predanej letenky bude smerovať na charitatívne účely.

Uvidíme teda (resp. niektorí uvidia), ako to p. Bransonovi sekne v rovnošate a lodičkách wink.

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.