[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

...ako mačiatko cestovalo samo

Pridané: 12.08.2013 | Prečítané 1387 x

Už sa toho popísalo o preprave zvierat, ale čo keď sa váš domáci miláčik vyberie na cestu sám :).

Niekoľkomesačné mačiatko ignorovalo všetky predpísané pravidlá o preprave zvierat na palube lietadla a v podvozkovej šachte lietadla Airbus spoločnosti Swiss sa vybralo na let z Atén do Zürichu.

Podľa agentúry SDA však v tomto priestore nebol žiadny kyslík a teplota klesla až k mínus 50 stupňov. Ako to mohlo mačiatko prežiť nie je jasné, avšak v zúboženom stave sa ho v Zürichu ujal veterinár a následne malo byť premiestnené do útulku.

Mačiatko spôsobilo už predtým rozruch na letisku, keď sa obšmietalo okolo lietadla a zapríčinilo jeho meškanie. Hoci ho hľadali, nájsť ho nemohli, a tak kapitán rozhodol, že žiadne bezpečnostné riziko nehrozí a stoj vzlietol. To sa ešte nevedelo, že mačiatko predsa len cestuje na tejto linke tiež...

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.