Rozhodol som sa objaviť nevšedné kúty sveta. Svoje zážitky si nechcem nechať len pre seba, preto píšem tento blog. Precestoval som už kus sveta. Rád sa s vami podelím o svoje zážitky, skúsenosti ale aj rady, čomu sa v danej krajine vyhnúť a na čo si treba dať pozor. Sledujte moje kroky a určite sa dozviete kopu zaujímavostí.
V mojom blogu by som sa chcela s ostatnými podeliť s mojimi cestovateľskými zážitkami. Možno niektorým pomôžu či poradia. Nie je ich síce veľa, ale verím, že ich počet sa bude len zvyšovať.
V mojom blogu nájdete rôzne zážitky, ktoré som zažila ja alebo moji známi na cestách, prípadne príbehy, o ktorých nám rozprávajú klienti a možno aj informácie, ktoré je dobré pred cestovaním vedieť....Stačí sa pozrieť. Možno tam niečo zaujímavé nájdete :-)
Môj blog zahŕňa predovšetkým skúsenosti z oblasti leteniek ako cestovania. Ako sa hovorí „dobrá rada nad zlato", tak nech sa páči.
V blogu sa rada podelím o svoje zážitky a témy, ktoré ma zaujímajú.
Prostredníctvom môjho blogu sa chcem podeliť s ostatnými so svojimi skúsenosťami a zážitkami z ciest.
V mojom blogu si prečítate o krajinách, ktoré som navštívila, a tiež o miestach, ktoré by som chcela ešte vidieť.
V mojom blogu sa venujem témam, ktoré sa týkajú najmä leteckej spoločnosti Ryanair. Tiež si môžete prečítať o krajinách, ktoré som navštívila a ktoré sa ešte chystám navštíviť. Je ich ešte dosť :)
Môj blog pre mňa predstavuje možnosť spoznávať nepoznané, zdieľať s ostatnými svoje zážitky, sny a skúsenosti.
Na mojom blogu som konečne začal sumarizovať svoje cestovateľské cesty a zážitky z rôznych kútov sveta.
Prostredníctvom môjho blogu Vám umožním nazrieť do tajov leteckých spoločností, letísk a predaja leteniek.
O cestách a cestovaní... niekedy možno aj trochu z cesty... :)
Ako najmladší člen tímu CK Malko Polo by som aj ja veľmi rada prispela v mojom blogu postrehmi zo sveta cestovného ruchu a spríjemnila tak vaše voľné chvíle.
Prostredníctvom môjho blogu sa s vami rada podelím o svoje cestovateľské zážitky. Pohľad na chladničku plnú magnetiek z miest, ktoré som navštívila, vždy vyčarí úsmev na mojej tvári a duša pookreje pri spomienkach...
V mojom cestovateľskom blogu sa s vami rada podelím o zážitky z oblasti cestovania. Svoju vášeň vám prostredníctvom blogu rada predstavím bližšie. Dúfam, že tipy a triky vám pomôžu pri cestovaní, poučia, prípadne vyčaria úsmev na vašich tvárach alebo na tvárach vašich blízkych.
Ja a môj cestovateľský blog, my dvaja :), by sme vám radi ponúkli postrehy a zážitky z krajín a miest, ktoré som navštívila či už ja alebo moji priatelia, informácie o nesplnenom cestovateľskom sne či tipy na výlet a dovolenku.
V mojom blogu sa budem venovať zážitkom z cestovania, ktoré mi umožnilo spoznať rôzne kultúry, krásy prírody a navštíviť (ne)typické podujatia.
V mojom blogu vám predstavím svoje zážitky z ciest obohatené aj o "pikošky" z dejín tej - ktorej krajiny alebo toho - ktorého miesta, ktoré sa len tak niekde nedozviete. Nebudem teda písať o notoricky známych historických pamiatkach. A to, že história je nudná, nie je pravda :)
V mojich blogoch sa budem venovať cestovaniu nie len po Slovensku, ale aj po krajinách Únie. Na základe vlastných skúseností vám poradím, kde sú vhodné turistiky či cykloturistiky aj pre psíčkarov.
V mojom blogu sa chcem venovať svojim cestovateľským zážitkom a zároveň vám odporučiť nezvyčajné miesta, ktoré určite stoja za to, aby ste ich navštívili.
Vo svojom blogu sa chcem venovať predovšetkým krajinám, ktoré som navštívila, a tiež zaujímavým miestam, ktoré by som chcela vidieť. Absolútnym snom je dovolenka na koni a až sa mi ju podarí zrealizovať, určite o tom napíšem.
Ďalšie články

Najčítanejšie

04.12.2014
Náročné Vianoce? Uleťte na Kubu
33249 prečítaní
26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
32289 prečítaní
04.08.2014
Ako lacno cestovať po drahých destináciách - Portugalsko
21805 prečítaní
09.09.2010
Írsko, Škótsko - 1.časť: Južné Anglicko, Dublin
19966 prečítaní
13.08.2010
Ako si správne kúpiť letenky Ryanair cez internet
19836 prečítaní

Najnovšie články na blogu

THAJSKO, KAMBODŽA 2. časť – Bangkok, KAMBODŽA SIEM REAP, ANGKOR, PHNOM PENH

Pridané: 11.11.2013 | Prečítané 4377 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, cestovatelia,  v tejto časti mojich zápiskov vám prezradím čo-to o Bangkoku, ale najmä sa spolu pozrieme do Kambodže. Ono len samotná cesta tam bola zážitkom samým o sebe. Prečo sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 1. časť - Bangkok, MAE SAI, CHIANG RAI, LAMPANG

Pridané: 04.11.2013 | Prečítané 2797 x

Bonžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr, milí moji,
zachcelo sa mi ujsť tomuto nepríjemnému, sychravému počasiu na miesto, kde je teplo a hlavne, kde je čo obdivovať (a nemyslím tým len krásne madmazelky:)). A tak som sa vybral do Thajska.

viac

Holandsko 4. časť - Den Haag, Zeeland – Middelburg, NP Biesbosch, Wageningen, NP Hoge Veluwe, Efteling

Pridané: 28.10.2013 | Prečítané 6107 x

Zdravím všetkých cestovateľov,
ani som sa nenazdal a píšem poslednú časť zápiskov z Holandska. V nej sa dozviete, čo najviac ma prekvapilo v Haagu (a trestný tribunál to nebol), prečo sú niektoré chodníky v Holandsku vytvorené z mušlí a ako inak zakončiť cesty, ako poriadne bláznivo –  konkrétne v parku Etteling. Ďakujem za Vašu priazeň pri mojom cestovaní po tejto krajine :).

viac

Holandsko 3. časť - Amsterdam, Delft, Aalsmeer, Kinderdijk, Rotterdam

Pridané: 21.10.2013 | Prečítané 4636 x

Bonžúúúr, milí priateľa, začiatok tohto blogu bude niečo pre zlatokopov/ky :), informácie o delftskej majolinky som šiel pre vás získať priamo do Delftu a dozviete sa, čím iným ma ešte toto mesto zaujalo. Zaobchodujeme si aj s kvetmi a túto časť zakončím v Rotterdame, ktorý je rajom pre cyklistov.

viac

Kengury milujú melbournské letisko :)

Pridané: 16.10.2013 | Prečítané 4645 x

Austrálske letisko v Melbourne si obľúbili aj kengury. Už ho niekoľkokrát navštívili, vycestovať sa im zatiaľ nepodarilo.

viac

Eurotrip časť 2 - Španielsko

Pridané: 14.10.2013 | Prečítané 2128 x

Opäť vám prinášam zážitky z nášho Eurotripu, tentokrát budeme spoznávať Španielsko.

viac

Holandsko 2. časť - Zaanse Schans, Callantsoog, t´Zand, Amsterdam

Pridané: 14.10.2013 | Prečítané 5078 x

Bonžúr, priatelia, v tejto časti mojich zápiskov z Holandska sa pozrieme do skanzena Zaanse Schans, kde sa miestami budete cítiť ako vo filme Na samotě u lesa, prevediem vás interiérom ponorky (nič pre klaustrofobikov) a na záver sa prejdeme ulicami „predajnej lásky“.

viac

Ako zmeniť zaplatenú letenku?

Pridané: 10.10.2013 | Prečítané 14021 x

Konečne vytúžený a dlho očakávaný oddych. Na internete strávite hodiny, chodíte zo stránky na stránku hľadajúc lacnú letenku, ktorá by splnila vaše finančné, či iné nároky. Veď každý chce predsa zažiť kvalitnú, no pritom nie príliš drahú dovolenku.

viac

Na výlet k „susedom“

Pridané: 08.10.2013 | Prečítané 2017 x

Na leto nám už zostali len spomienky, ale skúste október a teda jesenné počasie venovať prehliadkam hradov a zámkov, ktoré máme niektorí na skok a ponúkam vám aj tri tipy, ktoré stoja za návštevu.

viac

Do zobaczenia w Warszawie

Pridané: 08.10.2013 | Prečítané 2288 x

Ako študenta vysokej školy som dostala možnosť absolvovať niekoľkomesačný študijný pobyt v zahraničí. Nakoniec som sa rozhodla pre Poľsko a strávila som päť mesiacov vo Varšave - hlavnom meste Poľska.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.