Rozhodol som sa objaviť nevšedné kúty sveta. Svoje zážitky si nechcem nechať len pre seba, preto píšem tento blog. Precestoval som už kus sveta. Rád sa s vami podelím o svoje zážitky, skúsenosti ale aj rady, čomu sa v danej krajine vyhnúť a na čo si treba dať pozor. Sledujte moje kroky a určite sa dozviete kopu zaujímavostí.
V mojom blogu by som sa chcela s ostatnými podeliť s mojimi cestovateľskými zážitkami. Možno niektorým pomôžu či poradia. Nie je ich síce veľa, ale verím, že ich počet sa bude len zvyšovať.
V mojom blogu nájdete rôzne zážitky, ktoré som zažila ja alebo moji známi na cestách, prípadne príbehy, o ktorých nám rozprávajú klienti a možno aj informácie, ktoré je dobré pred cestovaním vedieť....Stačí sa pozrieť. Možno tam niečo zaujímavé nájdete :-)
Môj blog zahŕňa predovšetkým skúsenosti z oblasti leteniek ako cestovania. Ako sa hovorí „dobrá rada nad zlato", tak nech sa páči.
V blogu sa rada podelím o svoje zážitky a témy, ktoré ma zaujímajú.
Prostredníctvom môjho blogu sa chcem podeliť s ostatnými so svojimi skúsenosťami a zážitkami z ciest.
V mojom blogu si prečítate o krajinách, ktoré som navštívila, a tiež o miestach, ktoré by som chcela ešte vidieť.
V mojom blogu sa venujem témam, ktoré sa týkajú najmä leteckej spoločnosti Ryanair. Tiež si môžete prečítať o krajinách, ktoré som navštívila a ktoré sa ešte chystám navštíviť. Je ich ešte dosť :)
Môj blog pre mňa predstavuje možnosť spoznávať nepoznané, zdieľať s ostatnými svoje zážitky, sny a skúsenosti.
Na mojom blogu som konečne začal sumarizovať svoje cestovateľské cesty a zážitky z rôznych kútov sveta.
Prostredníctvom môjho blogu Vám umožním nazrieť do tajov leteckých spoločností, letísk a predaja leteniek.
O cestách a cestovaní... niekedy možno aj trochu z cesty... :)
Ako najmladší člen tímu CK Malko Polo by som aj ja veľmi rada prispela v mojom blogu postrehmi zo sveta cestovného ruchu a spríjemnila tak vaše voľné chvíle.
Prostredníctvom môjho blogu sa s vami rada podelím o svoje cestovateľské zážitky. Pohľad na chladničku plnú magnetiek z miest, ktoré som navštívila, vždy vyčarí úsmev na mojej tvári a duša pookreje pri spomienkach...
V mojom cestovateľskom blogu sa s vami rada podelím o zážitky z oblasti cestovania. Svoju vášeň vám prostredníctvom blogu rada predstavím bližšie. Dúfam, že tipy a triky vám pomôžu pri cestovaní, poučia, prípadne vyčaria úsmev na vašich tvárach alebo na tvárach vašich blízkych.
Ja a môj cestovateľský blog, my dvaja :), by sme vám radi ponúkli postrehy a zážitky z krajín a miest, ktoré som navštívila či už ja alebo moji priatelia, informácie o nesplnenom cestovateľskom sne či tipy na výlet a dovolenku.
V mojom blogu sa budem venovať zážitkom z cestovania, ktoré mi umožnilo spoznať rôzne kultúry, krásy prírody a navštíviť (ne)typické podujatia.
V mojom blogu vám predstavím svoje zážitky z ciest obohatené aj o "pikošky" z dejín tej - ktorej krajiny alebo toho - ktorého miesta, ktoré sa len tak niekde nedozviete. Nebudem teda písať o notoricky známych historických pamiatkach. A to, že história je nudná, nie je pravda :)
V mojich blogoch sa budem venovať cestovaniu nie len po Slovensku, ale aj po krajinách Únie. Na základe vlastných skúseností vám poradím, kde sú vhodné turistiky či cykloturistiky aj pre psíčkarov.
V mojom blogu sa chcem venovať svojim cestovateľským zážitkom a zároveň vám odporučiť nezvyčajné miesta, ktoré určite stoja za to, aby ste ich navštívili.
Vo svojom blogu sa chcem venovať predovšetkým krajinám, ktoré som navštívila, a tiež zaujímavým miestam, ktoré by som chcela vidieť. Absolútnym snom je dovolenka na koni a až sa mi ju podarí zrealizovať, určite o tom napíšem.
Ďalšie články

Najčítanejšie

04.12.2014
Náročné Vianoce? Uleťte na Kubu
33176 prečítaní
26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
32064 prečítaní
04.08.2014
Ako lacno cestovať po drahých destináciách - Portugalsko
21719 prečítaní
09.09.2010
Írsko, Škótsko - 1.časť: Južné Anglicko, Dublin
19875 prečítaní
13.08.2010
Ako si správne kúpiť letenky Ryanair cez internet
19770 prečítaní

Najnovšie články na blogu

Terchová - letom i zimou milovaná 2

Pridané: 27.12.2013 | Prečítané 3291 x

Aj keď to za oblokom ešte tak nevyzerá, zas a opäť tu máme vianočný čas a s ním spojené zimné radovánky a cestovania za rôznymi dobrodružstvami.

viac

AUSTRÁLIA 3. časť - Melbourne, Adelaide, Ayers Rock

Pridané: 23.12.2013 | Prečítané 3007 x

Zdravím, dobrodruhovia,
cestovanie po Austrálii ma skutočne nadchlo. V tejto časti blogov sa prejdeme zákutiami Melbourne, Adelaide, spoznáme zviera s názvom echidna a dozviete sa, prečo je cestovanie austrálskymi cestami doslova divočinou.

viac

Predvianočná Viedeň

Pridané: 18.12.2013 | Prečítané 2879 x

Viedeň patrí medzi najkrajšie metropoly Európy. Na každom rohu, kdekoľvek sa pohnete na vás dýcha história. Posledný novembrový týždeň sa otvorí niekoľko vianočných trhov, rozmiestnených po celej Viedni a mesto sa naplní turistami z rôznych kútov sveta viac ako je obvyklé.

viac

AUSTRÁLIA 2. časť - Peddys market, Blue Mountains, Silvester, Manly Beach, cestovanie po Austrálii

Pridané: 16.12.2013 | Prečítané 3633 x

Bonžúúr,drahí priatelia,
v tejto časti mojich zápiskov sa dozviete ako som oslnil Japonky svojím kuchárskym talentom a ako som na Manly beach zabudol, že je nový rok a u nás vlastne zima. Takisto začneme spoznávať aj viac z Austrálie ako len zo Sydney.

viac

WestJet pripravil svojim klientom Vianoce v predstihu

Pridané: 13.12.2013 | Prečítané 2195 x

Letecká spoločnosť WestJet si dala tento rok na predvianočnom prekvapení naozaj záležať. 250 svojich klientov obdarovala vianočnými darčekmi presne podľa ich prianí.

viac

AUSTRÁLIA 1. časť - Sydney, škola, austrálske Vianoce

Pridané: 09.12.2013 | Prečítané 4397 x

Zdravím, milí cestovatelia, hoci je tento cestopis skôr spomienkou do minulosti, verím, že vám veľa prezradí o Austrálii aj dnes a možno vás aj pobaví, ako mňa takto po rokoch. V prvej časti vám prezradím čím sú iné Vianoce u protinožcov.

viac

Vyhľadajte, rezervujte, kúpte letenky a vykonajte si check-in – cez telefón

Pridané: 25.11.2013 | Prečítané 2244 x

13. novembra  2013 informoval letecký prepravca Wizz Air vo svojej tlačovej správe o aktivácii funkcie mobilného check-inu pre telefóny s operačným systémom Android.

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 4. časť - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Pridané: 25.11.2013 | Prečítané 5715 x

Zdravím všetkých dobrodruhov, to najkrajšie pre oči ma čakalo na záver mojich ciest – šnorchlovanie, potápanie, pláž po ktorej sa preháňal aj Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zistil som, že rozoznať transvestitu od „skutočnej ženy“ nie je na prvý pohľad vôbec jednoduché....

viac

Easy Jet pracuje na testovaní umelého sopečného mračna

Pridané: 19.11.2013 | Prečítané 1881 x

Letecká spoločnosť EasyJet spolu so svojimi partnermi – spoločnosťami Airbus a a Nicarnica Aviation dokončila záverečnú fázu testovania technológie na detekciu sopečného popola.

viac

THAJSKO, KAMBODŽA 3. časť - SIHANOUK VILLE, TRAT, KOH CHANG, PATTAYA

Pridané: 18.11.2013 | Prečítané 3207 x

Ahojte, priatelia, po silných a smutných zážitkoch z S-21 sa v tejto časti zápiskov dostaneme k príjemnejším veciam – šnorchlovaniu, jedeniu a zbližovaniu s krokodílmi :). Tešíte sa?

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.