Rozhodol som sa objaviť nevšedné kúty sveta. Svoje zážitky si nechcem nechať len pre seba, preto píšem tento blog. Precestoval som už kus sveta. Rád sa s vami podelím o svoje zážitky, skúsenosti ale aj rady, čomu sa v danej krajine vyhnúť a na čo si treba dať pozor. Sledujte moje kroky a určite sa dozviete kopu zaujímavostí.
V mojom blogu by som sa chcela s ostatnými podeliť s mojimi cestovateľskými zážitkami. Možno niektorým pomôžu či poradia. Nie je ich síce veľa, ale verím, že ich počet sa bude len zvyšovať.
V mojom blogu nájdete rôzne zážitky, ktoré som zažila ja alebo moji známi na cestách, prípadne príbehy, o ktorých nám rozprávajú klienti a možno aj informácie, ktoré je dobré pred cestovaním vedieť....Stačí sa pozrieť. Možno tam niečo zaujímavé nájdete :-)
Môj blog zahŕňa predovšetkým skúsenosti z oblasti leteniek ako cestovania. Ako sa hovorí „dobrá rada nad zlato", tak nech sa páči.
V blogu sa rada podelím o svoje zážitky a témy, ktoré ma zaujímajú.
Prostredníctvom môjho blogu sa chcem podeliť s ostatnými so svojimi skúsenosťami a zážitkami z ciest.
V mojom blogu si prečítate o krajinách, ktoré som navštívila, a tiež o miestach, ktoré by som chcela ešte vidieť.
V mojom blogu sa venujem témam, ktoré sa týkajú najmä leteckej spoločnosti Ryanair. Tiež si môžete prečítať o krajinách, ktoré som navštívila a ktoré sa ešte chystám navštíviť. Je ich ešte dosť :)
Môj blog pre mňa predstavuje možnosť spoznávať nepoznané, zdieľať s ostatnými svoje zážitky, sny a skúsenosti.
Na mojom blogu som konečne začal sumarizovať svoje cestovateľské cesty a zážitky z rôznych kútov sveta.
Prostredníctvom môjho blogu Vám umožním nazrieť do tajov leteckých spoločností, letísk a predaja leteniek.
O cestách a cestovaní... niekedy možno aj trochu z cesty... :)
Ako najmladší člen tímu CK Malko Polo by som aj ja veľmi rada prispela v mojom blogu postrehmi zo sveta cestovného ruchu a spríjemnila tak vaše voľné chvíle.
Prostredníctvom môjho blogu sa s vami rada podelím o svoje cestovateľské zážitky. Pohľad na chladničku plnú magnetiek z miest, ktoré som navštívila, vždy vyčarí úsmev na mojej tvári a duša pookreje pri spomienkach...
V mojom cestovateľskom blogu sa s vami rada podelím o zážitky z oblasti cestovania. Svoju vášeň vám prostredníctvom blogu rada predstavím bližšie. Dúfam, že tipy a triky vám pomôžu pri cestovaní, poučia, prípadne vyčaria úsmev na vašich tvárach alebo na tvárach vašich blízkych.
Ja a môj cestovateľský blog, my dvaja :), by sme vám radi ponúkli postrehy a zážitky z krajín a miest, ktoré som navštívila či už ja alebo moji priatelia, informácie o nesplnenom cestovateľskom sne či tipy na výlet a dovolenku.
V mojom blogu sa budem venovať zážitkom z cestovania, ktoré mi umožnilo spoznať rôzne kultúry, krásy prírody a navštíviť (ne)typické podujatia.
V mojom blogu vám predstavím svoje zážitky z ciest obohatené aj o "pikošky" z dejín tej - ktorej krajiny alebo toho - ktorého miesta, ktoré sa len tak niekde nedozviete. Nebudem teda písať o notoricky známych historických pamiatkach. A to, že história je nudná, nie je pravda :)
V mojich blogoch sa budem venovať cestovaniu nie len po Slovensku, ale aj po krajinách Únie. Na základe vlastných skúseností vám poradím, kde sú vhodné turistiky či cykloturistiky aj pre psíčkarov.
V mojom blogu sa chcem venovať svojim cestovateľským zážitkom a zároveň vám odporučiť nezvyčajné miesta, ktoré určite stoja za to, aby ste ich navštívili.
Vo svojom blogu sa chcem venovať predovšetkým krajinám, ktoré som navštívila, a tiež zaujímavým miestam, ktoré by som chcela vidieť. Absolútnym snom je dovolenka na koni a až sa mi ju podarí zrealizovať, určite o tom napíšem.
Ďalšie články

Najčítanejšie

04.12.2014
Náročné Vianoce? Uleťte na Kubu
33128 prečítaní
26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
32019 prečítaní
04.08.2014
Ako lacno cestovať po drahých destináciách - Portugalsko
21665 prečítaní
09.09.2010
Írsko, Škótsko - 1.časť: Južné Anglicko, Dublin
19803 prečítaní
13.08.2010
Ako si správne kúpiť letenky Ryanair cez internet
19722 prečítaní

Najnovšie články na blogu

Advent a sprievod čertov

Pridané: 27.01.2014 | Prečítané 4242 x

Hoci sa už január blíži ku koncu a po advente už zostali len spomienky,  rada by som vám dala tip možno k tomu tohtoročnému :). Dlho som rozmýšľala, čím prekvapím na Mikuláša mojich troch chlapcov. Nakoniec vyhral výlet do Grazu a môžem povedať, že to bola skvelá voľba.

viac

JUŽNÁ AMERIKA 4. časť - presun do Asunción, Argentína, Foz Do Iguazu, Sao Paolo, Rio de Janeiro

Pridané: 27.01.2014 | Prečítané 3030 x

Zdravím vás, milí dobrodruhovia, v poslednej časti mojich zápiskov z Južnej Ameriky sa pozrieme na colný systém v týchto krajinách, prezradím vám, prečo neradno opúšťať pokazený autobus. Svoj výlet zavŕšim, ako inak, na Copacabana.

 

 

viac

Nový Airbus možno čoskoro na oblohe

Pridané: 24.01.2014 | Prečítané 1814 x

Zdá sa, že najnovší model od Airbusu A350 XWB čoskoro vzlietne k nebesiam. Podstúpil posledný záťažový test krídel.

viac

Do Bulharska naslepo :)

Pridané: 23.01.2014 | Prečítané 3599 x

V auguste minulého roka sa nám s mojim priateľom podarilo ísť prvýkrát na spoločnú dovolenku k moru. Dovtedy som nemala príležitosť navštíviť prímorské krajiny, preto sme už takmer od začiatku roka vymýšľali a kombinovali, ako si vybrať čo najlepšiu a, samozrejme, aj cenovo prijateľnú dovolenku.

viac

Čierni pasažieri v bielom chráme

Pridané: 20.01.2014 | Prečítané 2907 x

Aký je to pocit cestovať bez cestovného lístka? Pre niekoho bežný adrenalínový zážitok v MHD, pre ďalšieho hororový zážitok na letisku. Pre mňa ako zásadového odporcu cestovania načierno sa pocity blížili druhej z alternatív.

 

viac

JUŽNÁ AMERIKA 3. časť - RURRENABAQUE, VÝLET DO PAMPY, ASUNCIÓN

Pridané: 20.01.2014 | Prečítané 2786 x

Bonžúr, milí cestovatelia,
ak ste si nikdy nevedeli predstaviť, čo znamená, keď sa o amazonskom dažďovom pralese hovorí, ako o pľúcach zeme, tak v tejto časti zápiskov to určite zistíte. Presvedčím vás, že existujú blázni, ktorí chytajú kobru takmer do holých rúk a rozpoviem vám, ako som „ulovil“ aligátora a hľadal lesné víly uprostred pampy.

viac

Máme lyže, nemáme sneh...

Pridané: 20.01.2014 | Prečítané 1763 x

Túto sezónu milovníci zimných športov darmo čakajú na pravú zimnú lyžovačku, počasie nám stále nedáva nádej... Ale sezóna v Alpách sa už dávno rozbehla. Zoberte lyže, partnera a deti a užite si radosť na rakúskych zjazdovkách.

 

viac

JUŽNÁ AMERIKA 2. časť - MACHU PICCHU, TITICACA, LA PAZ, TIAHUANACO, POTOSÍ

Pridané: 13.01.2014 | Prečítané 3351 x

Bonžúúr, drahí priatelia, v tejto časti mojich zápiskov sa dostanete na čarovné Machu Pichu, možno sa vám zažiada vidieť na vlastné oči Titicaca a zistíte prečo tu už 12-ročné dievčatá nadobúdajú črty starien. A tiež sa dozviete prečo je život baníka v Potosí naozaj krátky.

viac

JUŽNÁ AMERIKA 1. časť - LIMA, PISCO, ATACAMA, AREQUIPA, CUZCO

Pridané: 06.01.2014 | Prečítané 2691 x

Bonžúúúúr, priatelia! Na svoju ďalšiu dobrodružnú cestu som sa vybral čo najmenej zaťažený. Batoh mal 10 kg. Počas letu som zažil aj poriadne turbulencie, tie ale neubrali nič z mojej túžby zažiť Južnú Ameriku na vlastnej koži.

viac

AUSTRÁLIA 4. časť - Kings Canyon, Alice Springs, Queensland Rock Paintings, Brisbane, Surfers Paradise

Pridané: 30.12.2013 | Prečítané 2534 x

Bonžúúúr, milí cestovatelia, a je tu posledná časť mojich zápiskov z Austrálie, tentokrát vám napíšem o tom, prečo neriskovať a nejazdiť s autom, ktoré nemá 4x4 po austrálskych dunách, pozrieme sa aj do slnečného Queenslandu a zakončíme to, ako inak – v raji – v Surfers Paradise.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.