[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Shopping na letiskách

Pridané: 28.06.2011 | Prečítané 1702 x

Sú luxusné a mnohé zároveň lacné - rôzne módne butiky, obchodné domy priamo na letiskách.

Na holandskom letisku Schiphol nájdete okrem desiatok obchodov s oblečením a suvenírmi aj welness, múzeum lietadiel, atrakcie pre deti či dokonca agentúru, ktorá vám naplánuje a vystrojí svadbu.

 

 

Celé letisko je pokryté wifi, čiže ľudí zívajúcich od nudy tam určite nenájdete a vďaka formulke duty free v obchodoch nezbankrotujete, ale naopak rozumne nakúpite.

 

 

Svoje prednosti má taktiež letisko v Dubaji, kde si môžu turisti pochodiť po 30-tich hypermarketoch a vychutnať si tak takmer 20 tis. metrov štvorcových plochy pre ich nekončiace „shoppingtour“

 

 

Ceny sú tu o 15-20 % nižšie ako v meste, a tak si ľudia z letiska často odnášajú rôzne šperky či vône svetových značiek. Dokonca i milovníci áut si môžu priamo na letisku zaobstarať nového športového tátoša.

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.