[ Gabika]

Som typická Váha, niekedy potrebujem byť stredobodom pozornosti, inokedy vyhľadávam samotu. Milujem jedinečnosť, aj preto som študovala literatúru a filozofiu. Zbožňujem medzivojnovú literatúru, expresionizmus a neviem sa nasýtiť Smrekovho vitalizmu. Viac cestujem prstom po mape, ako reálne, o to viac sa zaujímam o zážitky ostatných. Nemám vysnívané miesto - pre mňa je úžasné každé, kde cítim vnútorný pokoj a harmóniu. Neodmysliteľne ku mne patrí kniha, káva, kvalitné červené víno a samozrejme moji najbližší.

Ďalšie články

Najčítanejšie

Čierny pasažier na palube

Pridané: 11.01.2012 | Prečítané 3518 x

Nie je dobré cestovať lietadlom, v ktorom sa nachádza čierny pasažier. Môže sa vám totiž stať, že takéto lietadlo sa bude musieť vrátiť späť na miesto, odkiaľ vzlietlo.

Pýtate sa, ako sa môže niečo takéto stať v čase prísnych bezpečnostných kontrol? Celkom jednoducho, najmä ak je tým čiernym pasažierom mobilný telefón bez majiteľa.

Svoje by o tom vedeli povedať cestujúci, ktorí si sadli do lietadla spoločnosti Air France letiaceho z Houstonu s tým, že o niekoľko hodín sú Paríži. Boli, ale s 5 hodinovým meškaním.

Kapitán teda z bezpečnostných dôvodov nabral spätný kurz po 30-tich minútach po vzlietnutí a vrátil sa na houstonské letisko. Podľa hovorcu spoločnosti Airf France nebol nikto z 228 pasažierov a 15 členov posádky ohrozený a kapitán konal z čisto preventívnych dôvodov.

Boeing 777-200 teda pristál na parížskom letisku Charla de Gaulla s meškaním a s čiernym pasažierom si to už vybavili americké úrady :)

Neodporúčame teda posielať telefóny na výlety lietadlom samé, predsa len je lepšie, keď pocestujete s nimi cheeky

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.