[ Monika]

Už ako 5-ročná som vďaka mojim rodičom prvýkrát uvidela more - tú nekonečnú nebesky modrú, od slnka trblietajúcu sa hladinu plnú života. Bola to láska na prvý pohľad a dodnes je to moja srdcová záležitosť. Najskôr mi cestovanie umožnili rodičia, s ktorými som navštívila Sardíniu, Malorku, Korfu, Elbu, Korziku, Tunis, Taliansko či Chorvátsko a neskôr som už cestovateľské zážitky získavala s priateľmi. Cestovanie a cestovný ruch ma natoľko ohúrili, že som sa rozhodla aj pre štúdium v oblasti cestovného ruchu, ktoré som pred pár týždňami úspešne dokončila :) Okrem mora milujem pohyb, šport, jahody, slovenskú prírodu (hlavne tú kopaničiarsku), moju labrado-retrieverku Duffy a samozrejme môjho chlapa ;)

Ďalšie články

Najčítanejšie

21.08.2012
Momentka v Aténach
5754 prečítaní
26.08.2011
Bohatá ponuka služieb letiska Schwechat vo Viedni
5154 prečítaní
07.11.2011
Moja prvá infocesta
4438 prečítaní
20.09.2011
Vysoké Tatry medzi najlepšími parkmi v Európe
4229 prečítaní
19.10.2011
Svetový deň cestovného ruchu
4215 prečítaní

Tipy na vianočné darčeky

Pridané: 12.12.2012 | Prečítané 2776 x

Vianoce sú zvyčajne najviac stresujúce obdobie v roku. Úsilie vynaložené na vymyslenie a nákup darčekov dá zabrať nejednému z nás. Viacerí si to nechávate na poslednú chvíľu, ako ja :)

A čo by to malo byť tento rok? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi tipmi na darčeky pre vašich najbližších.

1. dovolenka pri mori: čo môže urobiť väčšiu radosť ako tešiť sa už teraz na teplučké počasie a more, keď je u nás chladno, prší či sneží a slnko sa nám ukazuje len občas? Úsmev na tvári vyčarí darček v podobe poukazu na letnú dovolenku. Či už to bude Turecko, Egypt, Španielsko, Malorka alebo naše slovenské Chorvátsko.

2. exotická dovolenka v zime: načo čakať až do leta, k moru môžeme vycestovať už pokojne aj na Vianoce alebo Silvester. Stráviť silvestrovskú noc a vidieť odraz ohňostroja priamo na hladine mora musí očariť všetkých romantikov. Môj tip sú Seychely alebo ostrov Bali.

3. lyžovačka: tých aktívnejších z nás zaručene poteší aj skipas na lyžiarske zjazdovky, ubytovanie priamo pod kopcom alebo komplet lyžovačka v Tatrách alebo v Alpách (pre tých zdatnejších lyžiarov).

4. poznávací zájazd: a čo tak zájsť do európskych metropol, navštíviť mesto lásky Paríž, mesto módy Miláno, zviesť sa na gondole v Benátkach, odfotiť sa na Nou Camp v Barcelone, pokochať sa na gréckej Akropole v Aténach, využiť výpredaje v Londýne alebo možno spoznať tie najkrajšie francúzske zámky. Možností je nespočetne veľa.

5. letenka+hotel: a keď si nie ste istí, či bude mať z konkrétnej dovolenky, destinácie, hotela a miesto obdarovaný skutočnú radosť, je tu ešte jedna možnosť. Darovať môžete len poukaz v určitej cene na kúpu letenky do ľubovoľnej destinácie, takisto si môžu zarezervovať v danej cene (alebo vyššej :)) adekvátny hotel podľa predstáv.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek darček, hmotný či v podobe poukazu na dovolenku, nezabudnite na to, že darčeky sú darované z lásky a pre potešenie tých, na ktorých nám záleží.

Prajem krásne prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok aj takto prostredníctvom blogu :)

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.