[ Mirka]

Narodila som sa v znamení Váh a toto znamenie ma úplne vystihuje - zmysel pre poriadok, rodinu a spravodlivosť, túžba po harmónii a samozrejme nerozhodnosť a váhavosť. Voľný čas veľmi rada trávim s mojou úžasnou rodinou na horách, more nás neláka, ale občas je to celkom fajn relax. Chcela by som precestovať celý svet, no zatiaľ sa mi to až tak nedarí, ale verím, že raz to príde... Rada si pozriem nejaký dobrý filmík - skôr thriller alebo drámu, a tiež rada počúvam slovenskú hudbu. Napriek tomu, že potrebujem nasávať ticho, nikdy neodmietnem príležitosť stretnúť sa a zabaviť sa s priateľmi.

Ďalšie články

Najčítanejšie

07.01.2013
Nie je all inclusive ako all inclusive
10529 prečítaní
26.07.2010
Boli ste už na ostrove Brač?
7102 prečítaní
18.10.2010
Za krásami Moskvy
6619 prečítaní
18.07.2014
Sardínia – Karibik Stredomoria - letenky už od 32€/smer
6138 prečítaní
09.11.2010
Cestovanie na jeseň a v zime
5798 prečítaní

Detské tábory

Pridané: 19.04.2012 | Prečítané 3138 x

Ak stále nemáte program na letné prázdniny pre svoje ratolesti a premýšľate o tom, komu ich dáte strážiť,  mám pre vás skvelý tip.

Nepremýšľali ste o detskom letnom tábore? Na slovenskom trhu je celkom pestrá a zaujímavá ponuka takýchto pobytov. Dokonca sú v ponuke aj letné detské pobyty v zahraničí, a to v Chorvátsku, Taliansku či Bulharsku.

Sú to pobyty autobusovou dopravou na 10 dní. V cene je zahrnuté ubytovanie v hoteloch, doprava, 3x denne strava, zdravotný dozor, celotáborový animačný program aj odmeny za súťaže. Takže všetko je perfektne pripravené a zabezpečené. O deti sa stará tím skvelých ľudí /aj pedagógov/.

Veľmi zaujímavé sú aj pobyty na Slovensku. Sú to pobyty klasické alebo tematicky zamerané. V ponuke nájdete tábor Harryho Pottera, Pirátov z Karibiku, Krajinu zázrakov, Science Fiction tábor alebo tábor v štýle detskej reality show, prípadne, ak máte doma dievčatá, ktoré sa rady parádia, môžete vyskúšať modelingovo-tanečný tábor.

Pre menšie deti /5 – 10 rokov/ je pripravený tábor Z rozprávky do rozprávky alebo tábor plný kúziel a príbehov Disneycamp /6 – 12 rokov/. Taktiež sú pripravené jazykové pobyty. Ponuka je naozaj veľmi pestrá.

Pobyty sú zabezpečené v kvalitných rekreačných zariadeniach s celodennou stravou /5 x denne / a pitným režimom v nádherných slovenských, väčšinou horských oblastiach. Je možné využiť aj autobusovú dopravu za príplatok, prípadne deti priveziete do tábora individuálne.

Ck Azad má pre svojich táborníkov pripravené aj hudobné festivaly so superstaristami a známymi slovenskými skupinami. Taktiež majú k dispozícii vlastný zábavný park, lezecké steny, nafukovacie atrakcie, či štvorkolky a pod. Večerné programy sú zabezpečené kvalitnou audio–video technikou.

Deti si môžu z tábora odniesť krásne táborové tričko, tiež DVD alebo fotografie.

Tak čo, už si vaše deti vybrali?

 

NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ, SPOLU URČITE NÁJDEME TEN PRAVÝ LETNÝ ZÁŽITOK PRE VAŠE DIEŤA

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.