[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Z Európy do USA za 10 EUR?

Pridané: 24.06.2013 | Prečítané 2104 x

Majiteľ Ryanairu vraví, že je to reálne. Hádam ani nemusím nikomu predstavovať pána O´ Learyho, ktorého lietadlá lietajú v rámci Európy za zvýhodnené ceny leteniek.

Nízkonákladový letecký prepravca Ryanair, lieta  z Bratislavy napr. do Londýna, Dublinu, Bristolu, Milána, Paríža a ďalších destinácií.

Majiteľ tejto spoločnosti pán Michael O´Leary sa nechal počuť, že bude schopný ponúkať letenky cez Atlantik už za 10 EUR. Podľa jeho slov nás čaká podobná revolúcia na transatlantických letoch, ako tomu bolo pri európskych.

„Čakáme na zhoršenie situácie na trhu transatlantických letov. Ponuka letov za 10 EUR v ekonomickej triede bude bezkonkurenčná. Je len prekvapujúce, že to zatiaľ žiadnemu dopravcovi lietajúcemu cez Atlantik nenapadlo“, uviedol O´Leary.

Slová majiteľa Ryanair majú však jeden háčik. O´Leary sa totiž zatiaľ márne snaží prevziať druhé najväčšie aerolinky v Írsku, Aer Lingus. Tie majú totiž na rozdiel od Ryanairu v ponuke i transatlantické lety. Prevzatiu dala STOP Európska komisia, ktorá sa obáva, že príde k obmedzeniu konkurencie hlavne v Írsku.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.