[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Viete ako sa opravuje tesnenie na okne lietadla? No predsa izolepou

Pridané: 22.11.2011 | Prečítané 2733 x

Kurióznu situáciu zažili pasažieri leteckej spoločnosti Ryanairu, ktorí leteli z londýnskeho letiska Stansted do Rigy. Cestujúci mohli pred odletom sledovať ako sa snaží personál opraviť okno kokpitu lietadla lepiacou páskou.

Ako ďalej komentovali niektorí pasažieri, po vzlete sa lepiaca páska odlepila, čo spôsobilo v lietadle prenikavé zvuky. Na základe uvedenej skutočnosti, kapitán lietadla oznámil technickú závadu a let smerujúci do Rigy sa následne vrátil do na londýnske letisko Stansted.

Vedenie spoločnosti sa ale bráni. Izolepa mala chrániť iba nové tesnenie. Nikomu v lietadle žiadne nebezpečenstvo nehrozilo. Ako ďalej uviedla hovorkyňa Ryanairu: "K bežným technickým záležitostiam sa nevyjadrujeme. Všetky naše lety sú platné s bezpečnostnými normami“.

Chybu nezistil ani írsky bezpečnostný úrad. Podľa neho išlo iba o dodatočné opatrenie k ochrane nového tesnenia na skle kokpitu lietadla.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.