[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Spod Tatier do Varšavy i Gdaňska

Pridané: 28.01.2012 | Prečítané 2474 x

Z letiska Poprad sa bude lietať do poľských metropol Gdaňska a Varšavy. Na Slovensko totiž prichádza nováčik, poľská regionálna letecká spoločnosť Eurolot.

K novinkám na popradskom letisku sa kladne vyjadril i minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Ján Figeľ, podľa jeho slov sa na budúci rok chystajú investície na modernizáciu letiska. Kladné čísla boli zaznamenané počas letnej sezóny, kedy narástol počet turistov až o 12%.

Generálny riaditeľ Slovenskej agentúry pre cestovný ruch Peter Balinský vyhlásil, že poľskí klienti sú veľmi dôležití pre náš cestovný ruch, konštatoval po podpise zmluvy s leteckou spoločnosťou.

Balinský vyhlásil i presvedčenie, že linka vytvorí trvalé vzťahy medzi Poľskom a Slovenskom. Podľa údajov, ktoré Balinský uviedol, za prvý polrok prišlo do našej krajiny o 5 % viac Poliakov, ako za prvý polrok roku 2010. Po zrušení spojenia Popradu s Prahou, ktorú prevádzkovala česká ČSA, je to však iba slabá náplasť pre toto letisko.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.
 

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.