[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Porucha lietadla? U Airbusu A380 nič nové.

Pridané: 21.02.2012 | Prečítané 1984 x

Spoločnosť Airbus prežíva v poslednej dobe ťažké chvíle. Ak sa pýtate na dôvod, tak je na to veľmi jednoduchá odpoveď, môže za to ich najväčšie dieťa, Airbus A380.

Uvedený model mal alebo má zasa problémy, resp. poruchu. Tí z vás, ktorí uvedený stroj sledujú na nebi, tak si v duchu položia otázku: „Zasa? “ Áno, zasa. Nie je to až tak dávno, čo museli uvedené stroje zostať z dôvodu poruchy na hnacom agregáte na zemi a teraz ich pauza čaká znova. A príčina? Na niektorých strojoch sa objavili trhliny na kovových svorkách vo vnútri krídel.

Úrad pre bezpečnosť letovej prevádzky dal prekontrolovať 20 lietadiel od prepravcov Singapur Airlines, Air France a Emirates, ktorý uvedený model využívajú. Kontrola odstaví lietadlá z letovej prevádzky na zhruba 24 hod.

Momentálne lieta po svete 68 týchto „malých obríkov“ v hodnote 390 mil. USD, pod značkami siedmich prepravcov sveta. Najviac ich majú vo flotile dubajské Emirates v počte 20 ks.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.