[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Nebezpečná kuchynka v lietadle

Pridané: 31.08.2011 | Prečítané 1515 x

Lietadlo americkej spoločnosti Air Canada, ktoré smerovalo zo Sydney do Vancouveru sa muselo krátko po štarte vrátiť späť na letisko.

Pilot lietadla sa tak rozhodol kvôli unikajúcemu dymu z kuchynky lietadla, a tak z dôvodu bezpečnosti rozhodol vypustiť palivo a vrátiť sa naspäť. Informácie priniesli kanadské aerolínie, nikto z pasažierov nebol zranený.

 

 

Jeannie Fosterora generálna riaditeľka Air Canada pre Austráliu a Nový Zéland poprela informácie o požiari na palube stroja. Pristátie Boeingu 777 s 267cestujúcimi prebehlo bez vážnejšej kolízie.

 

 

Pilota o unikajúcom dyme z elektrickej rúry informoval jeden z cestujúcich, ktorému môže posádka ďakovať za jeho rýchlu reakciu. V Lietadle nebol vyhlásený núdzový stav, keďže nešlo o požiar, ale o dym.

 

 

Po párhodinovom čakaní stroj bezpečne odletel. Po príčine dymu budú pátrať technici. 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.