[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Indovia kúpia lietadlá Suchoj Business Jet

Pridané: 27.10.2011 | Prečítané 2616 x

Spoločnosť SuperJet International uzavrela na moskovskom aerosalóne MAKS s indickou leasingovou spoločnosťou Aviotech memorandum o dodaní 10 lietadiel Suchoj Business Jet vo VIP verzii.

Súčasťou predbežnej objednávky je i možnosť doobjednania ďalších desiatich lietadiel. Suchoj Business Jet (SBJ) je verziou lietadla Suchoj Superjet 100. Lietadlo je vhodné pre potreby firiem, ale taktiež na prepravu vládnych činiteľov.

Výrobca predpokladá, že ponúkne zákazníkom tri varianty tohto lietadla. Dolet lietadiel s prídavnými nádržami umiestnenými v nákladovom priestore má byť až 8000 km.

Ďalšie parametre tohto lietadla neboli zatiaľ zverejnené.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.