[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Novinka aeroliniek - platba za palivo na palube stroja

Pridané: 28.01.2012 | Prečítané 2269 x

O poriadny škandál sa postarala rakúska letecká spoločnosť Comtel Air, keď od svojich pasažierov požadovala doplatenie paliva.

Incident sa odohral priamo na palube stroja, kedy predstavitelia tejto spoločnosti ako podmienku dokončenia letu uviedli hotovostnú platbu za pohonné hmoty. Lietadlo s pasažiermi strávilo šesť hodín na rakúskej pristávajúcej dráhe, kým sa podarilo dosiahnuť rozumné riešenie.


Prípad sa prešetruje a vyvodia sa z toho príslušné dôsledky, aspoň tak to uviedli rakúske úrady. Očitý svedkovia sa k danej situácii vyjadrili nasledovne, počas medzipristátia za pasažiermi prišli vedúci spoločnosti a požadovali zaplatiť sumu vo výške 24-tis eur za palivo.


Pod tlakom sa cestujúci napokon rozhodli požadovanú sumu zaplatiť. Lietadlo smerovalo z indického mesta Amritrsar do Birminghamu s osudným medzipristátím vo Viedni.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.