[ Ľuboš]

Som typ človeka, ktorý berie prácu ako zábavu. Ak sa dá, tak pri nej v prvom rade relaxujem. Mám veľmi rád samotu a pokoj. Milujem prírodu a pokiaľ mi to práca dovoľuje, trávim čas na vidieku. Neznášam klamstvo povedané priamo do očí a nekompetentnosť niektorých ľudí. Z krajín, ktoré som doteraz navštívil sa mi najviac páčilo Chorvátsko a mojím cestovateľským snom je Austrália.

Kedy je lacná letenka lacná?

Pridané: 18.10.2012 | Prečítané 1812 x

Pomerne často sa stretávam s názorom, že éra lacný leteniek už nenávratne pominula. Veľmi často má klient záujem o letenku, no teraz si ju odmieta kúpiť z dôvodu vysokej ceny.

Tvrdí, že bude ešte lacnejšia. Krízou zmietané letecké spoločnosti sa už nepredháňajú, kto bude mať najnižšiu cenu do New Yorku. Informáciu umocňuje i fakt, že minuloročnej cene do tejto americkej destinácie za 400 EUR už asi definitívne odzvonilo.

Najnižšia zaznamenaná cena v prvom polroku 2012 bola 450 EUR za spiatočnú letenku. Pre niekoho lacná, pre iného drahá. Podobná situácia je i pri letoch v Európe. Cena za spiatočnú letenku 99 EUR do Paríža hovorí za všetko.  

Po týchto slovách sa ale ťažko vysvetľuje fakt, že sa nájde letecká spoločnosť, ktorá vás dokáže prepraviť z Bratislavy do Londýna za 50 EUR/spiatočná letenka.

Je to vôbec možné? Je to pravda alebo lož? Pravda. I počas tejto ťažkej doby sa nájde prepravca, ktorý ponúka letenky po Európe v tejto cene. No i tu sa nájdu jedinci, ktorí by povedali, že to bude ešte lacnejšie ako je tomu doteraz...

Tí, ktorí nečakajú na poslednú chvíľu a kupujú letenky vtedy, kedy sú ceny najvýhodnejšie, príp. majú letecké spoločnosti akcie, tí určite na lacné letenky natrafia aj v dnešnej dobe.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.