[ Danka]

Nemám rada nudu a stereotyp, asi preto je veľmi ťažké pripútať ma k jednému miestu. Rada cestujem, spoznávam nové miesta, a tiež kultúry. Najviac energie viem načerpať pri pobyte v prírode, pri športe a pohybe, na slnku, no a keď prší, tak aj v dobrom spánku :) Mám rada jazdu autom, je jedno kam sa veziem, ale na Slovensku je to určite cesta smer Žilina – Martin. K môjmu životu patrí rodina, priatelia a spoločnosť s dobrou náladou a úsmevom na tvári.

Ďalšie články

Najčítanejšie

21.07.2014
Azorské ostrovy – nedotknuté miesto uprostred Atlantiku
7795 prečítaní
12.04.2011
Autom do Londýna
7074 prečítaní
18.05.2011
Výlet na Plitvické jazerá
6730 prečítaní
30.09.2010
Navštívili sme exotický Egypt
6417 prečítaní
14.11.2011
Akvaparky na Morave
6230 prečítaní

Leto ešte nekončí

Pridané: 12.08.2011 | Prečítané 3611 x

Leto – obdobie kedy chce každý aspoň na pár dní „vypadnúť“ z bežného kolobehu práce, domácnosti a zabudnúť na povinnosti je v plnom prúde. Zdá sa, že čas ide akosi rýchle a dni by mali mať v lete o pár hodín viac, aby sme stihli všetko čo si naplánujeme.

Ešte netuším, kam ma tento vietor zaveje a kde sa budem vyhrievať na slniečku. Nechávam to na poslednú chvíľu, čiže sa zrejme budem spoliehať na ultra last minute ponuky a tiež spolieham na šikovnosť kolegyniek z našej CK, s ktorými som vždy vybrala miesto, kde bolo fajn.

 

 

Možno to bude Grécko – niektorý z ostrovov – Kos, Rhodos, moja obľúbená Kréta alebo Zakynthos. K moru sa chystáme až koncom augusta, kedy sa už letná sezóna blíži ku koncu. Toto obdobie sme si obľúbili, je to rozlúčka s letom a prázdninami. Mne osobne by sa páčilo aj na týždňovej dovolenke v Tatrách, s vakom na chrbte, ale moju dcéru by som na takéto niečo asi len ťažko presviedčala smiley. Druhou možnosťou je aj exotická dovolenka na Maledivách - veď kto by tejto ostrovnej krajine odolával po prezretí si zopár fotiek.

 

 

Turistiku sme si naplánovali na niektorý víkend, keď bude ustálené pekné počasie. Vrátna dolina, nie je veľmi ďaleko a ponúka množstvo pekných turistických trás, ktoré zvládnu aj turisti bez veľkej kondície, ako sme aj my. Naším cieľom bude vrch Veľký Rozsutec (1 609,7 m n. m.) ktorý je považovaný za jeden z najkrajších na Slovensku. Náš najvyšší výstup, ktorý sme zdolali už pár rokov dozadu bol Jahňací štít (2229 m n.m). Je to najvýchodnejší vrchol Vysokých Tatier.

 

 

Bola to celodenná náročná turistická trasa, dcéra Kamilka mala asi 8 rokov, ale bola som na ňu veľmi hrdá, ako cestu zvládala. Posledné dve – tri hodinky nepovedala ani slovo, ale pamätám, si na jej rannú otázku „mami, kedy si zase vylezieme na nejaky kopec ?“ Tak dúfam, že naše plány sa nám vydaria a niekam sa nám ešte podarí vyliezť i toto leto....

 

 

Plány máme pekné, už len počasie, chuť a troška času. Ak sa niekto k nám pridá, budeme sa len a len tešiť...

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.