[ Danka]

Nemám rada nudu a stereotyp, asi preto je veľmi ťažké pripútať ma k jednému miestu. Rada cestujem, spoznávam nové miesta, a tiež kultúry. Najviac energie viem načerpať pri pobyte v prírode, pri športe a pohybe, na slnku, no a keď prší, tak aj v dobrom spánku :) Mám rada jazdu autom, je jedno kam sa veziem, ale na Slovensku je to určite cesta smer Žilina – Martin. K môjmu životu patrí rodina, priatelia a spoločnosť s dobrou náladou a úsmevom na tvári.

Ďalšie články

Najčítanejšie

21.07.2014
Azorské ostrovy – nedotknuté miesto uprostred Atlantiku
7799 prečítaní
12.04.2011
Autom do Londýna
7077 prečítaní
18.05.2011
Výlet na Plitvické jazerá
6732 prečítaní
30.09.2010
Navštívili sme exotický Egypt
6418 prečítaní
14.11.2011
Akvaparky na Morave
6232 prečítaní

Akvaparky na Morave

Pridané: 14.11.2011 | Prečítané 6231 x

A máme tu opäť jeseň – pre niekoho obľúbené obdobie, pre niekoho menej. Pre mňa je to čas spomienok na leto a pritom tiež čas, kedy sa teším na bielučkú zimu. Dni sú krátke, sychravé počasie je častejšie ako slnečné, a to nám často na nálade veľmi nepridáva.

Do teplých exotických krajín som si ešte nezvykla chodiť (no, ja by som si aj zvykla, len neviem, čo by na to povedala moja peňaženka blush), tak ma celkom zotaví aj návšteva plavárne, sauny, spinnigu alebo akvaparku. Už dávnejšie sme si obľúbili aquapark Delfín v Uherskom Brode a najnovšie tiež novootvorený akvapark v Uherskom Hradišti. Sú to menšie akvaparky vzdialené len pár km od Myjavy.

V areáli aquaparku Delfín sa nachádza plavecký bazén, zábavný bazén s atrakciami pre deti aj dospelých, tobogán, fínska, parná, soľná, a tiež infra sauna. Sú tu tiež k dispozícii dva bufety, fitness, masáže, plavecká škola a predajňu športových potrieb. Väčšinou nám stačí vstupné na dve hodinky, kedy stihneme spojiť zábavu s plávaním, a tiež vyhriatím sa v saunách.

Akvapark a letné kúpalisko v Uherskom Hradišti sme si obľúbili len od nedávna. Je to novovybudovaný areál, ktorý ponúka podobné vyžitie ako v Brode. Návštevníci tu nájdu zónu na kondičné plávanie, zábavnú zónu s vonkajším bazénom dvomi tobogánmi, tiež veľmi peknú welness zónu pre relaxáciu. Návštevníci sa tu teda nebudú nudiť ani keď sa rozhodnú pre dlhšiu dovolenku na Morave.

Wellness je prostredie štyroch sáun s ochladzujúcim centrom s príjemnou upokojujúcou atmosférou. V tejto zóne si môžete pobyt spríjemniť masážou. V areáli sa samozrejme nachádzajú reštaurácie, a to pri bazéne, saunách, a tiež vo vstupnej hale. Pri zakúpení vstupného si vyberiete zónu, podľa toho o čo máte záujem. Obidva aquaparky sú otvorené denne do večerných hodín, ich obsadenosť sa dá vopred pozrieť na stránkach cez internet.

Dúfam, že som dala niekomu pekný tip na strávenie a spríjemnenie si ufúkaného a upršaného jesenného dňa.

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.