[ Mirka]

Rýchla jazda na aute či motorke, cestovanie, šport, voľné chvíle strávené s priateľmi a rodinou a dobrý spánok, to je to, čo mám najradšej. Milujem teplo a dlhé letné večery a hlavne opekačky v prírode. Rada si zájdem na bicykli na túru, zaplávam alebo vytiahnem kolieskové korčule. V zime rada navštevujem fitness, prípadne aerobic. Šport a pohyb ku mne totiž neodmysliteľne patria. Rada si tiež pozriem dobrý film alebo prečítam knihu. Snívam o tom, že raz, až budem veľká a bohatá precestujem celý svet. Tak mi držte palce :)

Ďalšie články

Najčítanejšie

13.08.2010
Ako si správne kúpiť letenky Ryanair cez internet
19727 prečítaní
23.05.2011
Nesebar - klenot Bulharska
6444 prečítaní
18.01.2011
Ostrov bohyne lásky a krásy - Cyprus
6295 prečítaní
08.11.2010
Egypt a jeho ,,faraónova pomsta“
5978 prečítaní
27.09.2010
Ako prežiť pád lietadla?
5944 prečítaní

Krásy Slnečného pobrežia

Pridané: 31.03.2011 | Prečítané 4924 x

Slnečné pobrežie je najväčší bulharský rekreačný komplex a jedno z najobľúbenejších prímorských letovísk, ktoré leží cca 35 km severne od Burgasu neďaleko historicky malebného Nesebaru.

Nachádzajú sa tu nádherné pozvoľne klesajúce pláže s jemným pieskomprírodnými dunami, ktoré sa tiahnu pozdĺž 8 km dlhého pobrežia. Slnečné pobrežie je jedno z mála miest v čiernomorskej oblasti, kde sa prirodzene tvoria pekne tvarované pieskové duny, medzi ktorými rastie veľké množstvo vzácnych rastlín. V mesiacoch máj až október, tu môžete počítať so slnečným a teplým počasím, ktoré osviežuje vietor z neďalekých hôr. Morský vánok takisto pomáha zmierniť spaľujúce dni a v noci príjemne ochladí.

 

Moderné a luxusné hotely, ktoré tu rastú ako huby po daždi, sú rozostavané pozdĺž malebného zálivu, ktorý má tvar polmesiaca. Svojim vzhľadom vkusne dopĺňajú okolitú krajinu a pamätníky starých čias.

 

Doprava v rámci celého pobrežia je zabezpečená minivláčikmi, autobusmikonskými záprahmi. Pre milovníkov vodných aktivít sú pozdĺž pobrežia postavené centrá so širokou škálou služieb. Nechýba možnosť zajazdiť si na banáne, vodných lyžiach, bicykli či skútri, pre odvážnych je pripravený aj paragliding a rogalo.

 

Na každom kroku nájdete rozličné formy zábavy a oddychu. Bary, nočné kluby či kasína večer ožívajú a fungujú až do svitania.

 

Slnečné pobrežie je ideálnym miestom pre strávenie príjemnej rodinnej dovolenky s množstvom lákadiel pre deti, ale súčasne si prídu na svoje i mladí ľudia,

pre ktorých je tu veľa možností zábavy cez deň i v noci, a rovnako sa isto toto bulharské miesto zapáči i seniorom, ktorí tu nájdu aj príjemný pokoj.

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.