[ Danka]

Napísať niečo o sebe nie je vždy jednoduché. Som človek ako každý iný. Som energická, tvrdohlavá a spontánna, preto nemám problém zapojiť sa do akcií na poslednú chvíľu. Rada by som, asi ako každý, precestovala celý svet, pretože také zážitky vám nikto nikdy nezoberie. Štyri roky, ktoré som strávila na slnečnom ostrove Cyprus mi priniesol veľa nádherných chvíľ a spôsobil, že som sa zamilovala do slnka a mora. Napriek tomu milujem aj zimu, korčuľovanie, lyžovanie a bláznenie sa v snehu. Najkrajšie je, keď premrznutá prídem k rozohriatemu krbu. Neodmietnem chutnú večeru pri sviečkach s dobrým vínom a príjemnou spoločnosťou. Milujem prírodu, kone, dobré knihy, tanec a turistiku. Nemám rada samotu. Môj cestovateľský sen: Austrália, Nový Zéland a Kanada.

Ďalšie články

Najčítanejšie

26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
31974 prečítaní
06.08.2010
Ryanairom do 27. týždňa bez dokladu
7593 prečítaní
15.03.2011
Letisko Bratislava - nový terminál
6547 prečítaní
16.02.2011
Dubaj - lyžovačka v púšti
5608 prečítaní
26.07.2010
Na západe ostrova Cyprus
5512 prečítaní

Letisko Bratislava - nový terminál

Pridané: 15.03.2011 | Prečítané 6546 x

Letisko Bratislava je hlavným letiskom Slovenska. 9.júna 2010 bola slávnostne otvorená prvá časť nového terminálu, pričom už 10. júna boli z tejto novej budovy vybavovaní prví pasažieri. Vybavovanie všetkých letov bolo presunuté do novej haly 28.júna.

Terminál vraj ponúka kvalitnejšie prostredie pre cestujúcu verejnosť a širokú ponuku doplnkových služieb.

 

 

Starý terminál ma teda vôbec neohúril. Neviem posúdiť ako to tam vyzerá dnes, pretože sama som tento nový terminál zatiaľ navštívila len raz, keď som priateľku priviezla na letisko pred cestou na dovolenku. O 2hej hodine ráno sa mi zdali nové priestory odbavovacej haly veľmi pekné a čisté ako všetko, čo je nové. Sama som však ostatné možnosti letiska nevyskúšala.

 

A čo vy? Aké máte skúsenosti a ako sa vám páči náš nový terminál, ktorý by mal aj takto reprezentovať Slovensko?

 

Pár známych, ktorí sami okúsili odlety z Letiska Bratislava, mi napísalo:

 

 

„... BA letisko – musíš tam byť 4 hod. pred odletom, pretože pre nedostatok zamestnancov tam všade čakáš 2x toľko ako na iných letiskách a navyše nikto z nich nemá „šajnu“, čo je zákaznícky servis a slušné správanie...“(Marcela)

 

„... ja by som doplnila možnosti bratislavského letiska, ktoré sú veľmi obmedzené... pre mnohých Slovákov je Viedeň proste ďaleko...“(Zuzana)

 

 

Najväčším dopravcom pôsobiacim na letisku Bratislava je bezpochyby nízkonákladová spoločnosť Ryanair. Len málo letov je prevádzkovaných leteckou spoločnosťou ČSA alebo poľským LOT, prípadne leteckou spoločnosť Danube Wings a pod. Keďže pracujem v oblasti predaja leteniek, viem, že mnoho klientov si žiada odlety z  Bratislavy, žiaľ, bratislavské letisko nemá v ponuke taký výber destinácií a ak aj sa niečo nájde, tak je to s rôznymi prestupmi. Potom klienti radšej siahnu po odletoch z Viedne alebo Budapešti, kde sa určite niečo vhodné vždy nájde. Ale prečo je to tak? Snáď sa to zlepší, predsa len žijeme v období, keď ľudia vymenili diaľkové medzinárodné autobusy za leteckú dopravu a Letisko Bratislava je centrom spájania sa s okolitými štátmi, je našou vizitkou.

 

Každý má na novú budovu, priestory a služby svoj názor. Niekto, je spokojný a niekto nie. Verím a dúfam, že služby a možnosti letiska sa budú rozrastať.

 

V lete mám letieť na Sardíniu, tak som zvedavá či ma nový terminál prekvapí aj vnútrajškom a kvalitou, ktorú letisko prezentuje.

 

 

Čo by ste zmenili vy a ako na vás pôsobí náš nový terminál letiska?

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.