[ Veronika]

Mám rada rodinnú pohodu a pokoj, ktoré sú pre mňa oázou po náročnom dni v práci. Teší ma, keď všetko vychádza tak, ako má, rada si veľa vecí plánujem, no niekedy sa moje plány menia v priebehu jednej sekundy. Keď cestujem, túžim spoznať miestnu kultúru, vidieť pamiatky, ochutnať miestnu kuchyňu a čo hlavne zbožňujem, je leňošenie na pláži s dobrou knihou, a potom sa poriadne vyblázniť v azúrovom mori. Medzi krajiny, do ktorých sa túžim vrátiť patrí Thajsko - pre úžasnú prírodu a Sardínia - pre krásne pláže, pamiatky a hlavne pre najlepšiu kuchyňu.

Ďalšie články

Najčítanejšie

04.01.2011
Priame letecké spojenie na Sardíniu
12782 prečítaní
28.07.2010
Ako cestovať do Chorvátska?
9501 prečítaní
22.10.2010
Priority boarding, priplatiť si či nie?
7838 prečítaní
30.11.2010
Aj na Slovensku môže byť dobrá zimná dovolenka!
6593 prečítaní
29.03.2011
Bájny grécky ostrov Rhodos
6099 prečítaní

Teraz je ten správny čas na kúpu letnej dovolenky či letenky

Pridané: 15.02.2011 | Prečítané 2971 x

Zdá sa vám skoro už teraz vyberať letnú dovolenku? Verte, že skoro nie je. Môžete si v pokoji pozerať ponuky rôznych CK, leteckých agentúr, spoločností či konkrétnych hotelov. A vybrať si to, čo je najvýhodnejšie pre vás, a to všetko v pokoji a bez stresov.

Ak si tento výber totiž necháte na poslednú chvíľu, už také možnosti výberu mať nebudete a ak budete chcieť cestovať, tak budete musieť zobrať to, čo zostane voľné .

 

Cestovne kancelárie už začali predaj letných dovoleniek a ponúkajú zľavy za skorý nákup, teda first moment. Cestovné kancelárie sa pretekajú vo výške zliav. Existujú rôzne formy zliav, ktoré si môžete uplatniť, napr. zľavy za skorý nákup sú až do výšky 30% zo základnej ceny, deti môžu cestovať zdarma, len za výšku letiskových poplatkov. Či rôzne iné zľavy, ktoré sa dajú kumulovať: seniorská, študentská, novomanželská, pre verných klientov, alebo budete mať šťastie a vyberiete si takú CK, ktorá vám ponúkne za skorý nákup výlet zdarma.

 

 

 

Teraz v predstihu by si mali kúpiť zájazd hlavne tí, ktorí plánujú vycestovať v hlavnej sezóne, pretože vtedy sú zľavy najmenšie výber kapacít je značne obmedzený. Môže sa stať aj to, že vo vašom termíne nemusí byt vôbec nič voľné a buď zoberiete to, čo bude alebo zostanete doma.

 

 

Ak neplánujete využiť služieb cestovných kancelárií, ale chcete cestovať tzv. na vlastnú päsť, tak si isto budete chcieť kúpiť letenky a objednať ubytovanie a tak si “ušiť“ dovolenku podľa vlastných predstáv. Letecké spoločnosti už predávajú letenky na letnú sezónu, a tu tiež platí „čím skôr si kúpite letenky, tým sú lacnejšie". Toto leto už budete môcť využiť priame letecké spojenie z Bratislavy na Kanárske ostrovy na ostrov Gran Canaria. Momentálne sa ceny leteniek pohybujú od 110 Eur (spiatočná letenka), čo je veľmi dobrá cena , pretože priame lety pre bežných klientov boli  doteraz dostupné iba ako charterové lety, a pri nich sa  cena pohybovala okolo 300 Eur. 

 

 

 

Tak neváhajte a využite zľavy, ktoré sú vám momentálne ponúkané!

 

 

 

Zvážte, či sa vám neoplatí už teraz v zimných mesiacoch zakúpiť si letnú dovolenku či letenku a ušetriť tak svoje financie.

 

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.