[ Miška]

Vždy som mala rada aktívny štýl života, preto som sa už od ranej mladosti venovala tenisu, karate a ako huslistka vo folklórnom súbore Kopaničiar som mala možnosť navštíviť mnoho krajín. Keď som sa počas štúdia na vysokej škole rozhodla odísť na študijný pobyt do, v našich podmienkach tak trochu neprávom zaznávanej, východnej Európy, naskytla sa mi jedinečná možnosť spoznať tento kút sveta. Milujem prírodu a šport a v súčasnosti sa najviac venujem cykloturistike a na bicykli spoznávam krásne kúty bývalého Československa.

Najnovšie články na blogu

Lietajte s hudobným nástrojom do celého sveta ako Diabli

Pridané: 30.09.2014 | Prečítané 2959 x

Pred pár mesiacmi sme písali o preprave hudobných nástrojov na palube alebo v podpalubí nízkonákladových leteckých prepravcov, ktorých cestujúci využívajú na lety v rámci Európy. V tomto článku sa budeme venovať preprave hudobných nástrojov klasickými leteckými spoločnosťami do celého sveta.

viac

Čierni pasažieri v bielom chráme

Pridané: 20.01.2014 | Prečítané 2907 x

Aký je to pocit cestovať bez cestovného lístka? Pre niekoho bežný adrenalínový zážitok v MHD, pre ďalšieho hororový zážitok na letisku. Pre mňa ako zásadového odporcu cestovania načierno sa pocity blížili druhej z alternatív.

 

viac

Na návšteve u posledného diktátora Európy alebo Cesta v čase za milión

Pridané: 01.07.2013 | Prečítané 4271 x

V rámci výmenného študijného pobytu Erasmus vo Vilniuse sa nám s priateľmi naskytla skvelá príležitosť navštíviť mesto údajne posledného európskeho diktátora – Minsk. Doba pobytu vyšla práve na 65. výročie skončenia 2. svetovej vojny - všetko nasvedčovalo tomu, že sa schyľuje k veľkému dobrodružstvu.

viac

Do Chorvátska vlakom alebo Cesta k moru trochu inak

Pridané: 11.03.2013 | Prečítané 14480 x

Veľa ľudí vníma cestu na dovolenku ako nutné zlo. Chcú byť na mieste dovolenky čo najskôr, nevedia sa už dočkať pohľadu na, nám Stredoeurópanom, tak vzácne more. Moja dovolenka však začala zbalením a nastúpením do vlaku.

viac

Malá veľká svadba v Birminghame

Pridané: 10.10.2012 | Prečítané 3230 x

Koncom minulého roka sme dostali pozvanie na veľkú udalosť najlepšieho kamaráta môjho priateľa – jeho svadbu. A tak sme sa v polovici mája vybrali do hmlistej krajiny za La Manchským prielivom.

viac

Tour de Letovice

Pridané: 28.08.2012 | Prečítané 1967 x

V posledný májový týždeň sme sa s kamarátmi už tradične vybrali bicyklovať na neďalekú Moravu.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.