[ Gabika]

Cestovanie za nepoznaným nie je mojou veľkou záľubou. Skôr uprednostňujem vyskúšané a overené destinácie, takže radšej stavím na istotu. Keby som si však mala vybrať medzi preplnenými morskými plážami a dovolenkou na Slovensku, určite by vyhralo to druhé. Veď žiadne more sa nevyrovná naším horám. A keď si predstavím okolo seba ľudí, ktorých mám rada, skvelé počasie a super náladu, tak nie je čo riešiť!

Ďalšie články

Najčítanejšie

01.10.2010
Pozor na podmienky zmeny a storna letenky
7354 prečítaní
22.02.2011
Kontrola cestujúcich pri letoch do USA
5746 prečítaní
18.07.2011
Základné informácie pred cestou do Talianska
4870 prečítaní
10.01.2011
Základné práva pasažierov EÚ v leteckej doprave
4195 prečítaní
12.09.2011
Príjemný víkend v Štúrove
3527 prečítaní

Avena

Pridané: 27.04.2011 | Prečítané 2954 x

Slovenská príroda je očarujúca v každom ročnom období, obzvlášť však na jar. Strávenie príjemného jarného pobytu v krásnom a čistom horskom prostredí je skutočných relaxom. Z vlastných skúseností sme sa opäť rozhodli pre strávenie voľného víkendu v Relax Hotel*** Avena.

Zariadenie je situované v krásnom horskom prostedí Jánskej doliny bezprostedne v blízkosti obce Liptovský Ján. Okolitá príroda Nízkych Tatier v krásnej scenérii nízkotatranských dolín je skutočným „balzamom na dušu“.

Keďže Relax Hotel*** Avena je zariadenie s poskytovaním rekondično-rehabilitačných službieb, rozhodli sme sa pre využitie wellness pobytu s jednou rehabilitačnou procedúrou. Ubytovanie bolo zabezpečené vo vkusne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením. Hotel má k dispozícii dvojlôžkovéizby, trojlôžkové izby, rodinné izby a apartmány. Pre našu trojčlennú rodinu s malým dieťaťom bola dvojlôžková izba dostačujúca k uspokojeniu našich požiadaviek. Vačšinu času pobytu sme aj tak strávili mimo izby, keďže hotel ponúka množstvo aktivít.

Najžiadanejšou aktivitou bolo využívanie miestneho bazéna, kde sa v príjemnej vode radi „člapotali“ nielen deti, ale aj dospelí. Hotel okrem toho ponúka i využívanie fitnes, sauny, solária, biliardu, šípiek, stolného tenisu, stolného futbalu, počítačovej herne, požičovne bicyklov, počítaču s prístupom na internet, hotelovej knižnice, malej telocvične či iných exteriérových aktivít.

Pre deti je ideálny detský kútik, kde sa deti spoločne zahrajú a rodičia si môžu posedieť v spoločných priestoroch dohliadajúc na ne. Pre personál nebol problém obslúžiť nás kávou či zmrzlinovým pohárom, hoci sme neboli priamo v hotelovom bare.

Ako som už spomínala Relax Hotel*** Avena disponuje kompletným vybavením pre poskytovanie rehabilitačných a relaxačných procedúr. My sme v cene víkendového pobytu mali jednu procedúru a po dobrých skúsenostiach sme si vybrali opäť klasickú masáž. Na výber sme však mali vodoliečbu, komplexnú elektroliečbu, magnetoterapiu, parafínové zábaly, karlovarský rašelinový zábal, komplexnú elektromasáž, saunu, vodnú masážnu posteľ AquaThermoJet, inhalácie a mnohé ďalšie procedúry. Procedúry si vyberiete a dohodnete po ubytovaní sa s odborným zdravotným personálom.

Stravovanie sme mali zabezpečené formou polpenzie. Nie je problém objednať si aj plnú penziu. My sme sa však rozhodli, že obed si dáme niekde v okolí pri prechádzke okolitou prírodou a  neľutovali sme. Obed v neďalekej drevenici bol skutočne lahodný a naša spokojnosť s poskytovaním služieb na Slovensku sa nám opäť potvrdila.

Sme radi, že stále existujú aj na Slovensku zariadenia, kde človek nájde pohodu, relax, príjemný personál a možnosť dovolenky na Slovensku, a nestojí ho to až tak veľa. Hoci bol náš pobyt iba víkendový, Relax Hotel*** Avena určite využijeme aj v budúcnosti a už teraz sa všetci opäť tešíme!

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.