[ Mirka]

Narodila som sa v znamení Váh a toto znamenie ma úplne vystihuje - zmysel pre poriadok, rodinu a spravodlivosť, túžba po harmónii a samozrejme nerozhodnosť a váhavosť. Voľný čas veľmi rada trávim s mojou úžasnou rodinou na horách, more nás neláka, ale občas je to celkom fajn relax. Chcela by som precestovať celý svet, no zatiaľ sa mi to až tak nedarí, ale verím, že raz to príde... Rada si pozriem nejaký dobrý filmík - skôr thriller alebo drámu, a tiež rada počúvam slovenskú hudbu. Napriek tomu, že potrebujem nasávať ticho, nikdy neodmietnem príležitosť stretnúť sa a zabaviť sa s priateľmi.

Ďalšie články

Najčítanejšie

07.01.2013
Nie je all inclusive ako all inclusive
10507 prečítaní
26.07.2010
Boli ste už na ostrove Brač?
7072 prečítaní
18.10.2010
Za krásami Moskvy
6596 prečítaní
18.07.2014
Sardínia – Karibik Stredomoria - letenky už od 32€/smer
6079 prečítaní
09.11.2010
Cestovanie na jeseň a v zime
5780 prečítaní

Kúpele Turčianske Teplice

Pridané: 19.04.2011 | Prečítané 4103 x

Na to, aby sme si oddýchli alebo strávili príjemné chvíle s rodinou alebo kamarátmi nemusíme chodiť za hranice našej krajiny. Na Slovensku je veľmi veľa miest, kde možno prežiť dovolenkový týždeň.

Jednou z možností je aj pobyt v niektorých liečebných kúpeľoch, kde okrem času stráveného so svojimi blízkymi, urobíte aj niečo pre svoje telo a zdravie. Čo tak vyskúšať slovenské liečebné kúpele Turčianskych Tepliciach?

 

 

Prvé zmienky o teplej vode a prameňoch pochádzajú z konca 13. storočia. Teplota vody, ktorá vyviera zo siedmich prameňov dosahuje až 47°C. Voda z týchto prameňov má vysoký obsah vápnika, horčíka a fluóru, a preto sa používa pri liečbe tráviaceho ústrojenstva, močových ciest ,a tiež osteoporózy. Tiež sa tu liečia choroby pohybového aparátu, ženské aj nervové ochorenia.

 

 

Na ubytovanie je k dispozícii niekoľko kúpeľných domov, od tých starších, jednoduchšie zariadených až po novostavby. Liečebné procedúry sú poskytované v Liečebnom dome Veľká Fatra 3*.

 

 

V ponuke sú rôzne typy pobytov. Záleží len na tom, či vás do kúpeľov pošle ošetrujúci lekár po predchádzajúcich problémoch, alebo sa do kúpeľov vyberiete individuálne. Čaká tu na vás tím lekárov a špecialistov v oblasti balneológie a fyzioterapie.

 

Ak máte väčšie zdravotné problémy, treba zvoliť niektorý z liečebných pobytov. Ak si chcete oddýchnuť a pri tom spraviť niečo pre svoje zdravie, vyberte si niektorý z liečebno-relaxačných pobytov. Pre ženy si dovolím odporučiť „skrášľovací“ pobyt, alebo pobyt na formovanie tela – mám to osobne vyskúšané a je to naozaj supersmiley

 

 

Tiež sú v ponuke rekondičné pobyty, čiže výzva pre zamestnávateľov, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov, ktorí pracujú v ťažkých podmienkach.

 

 

Môžete si vybrať aj z wellness balíkov, romantických balíkov alebo balíkov pre manažérov.

 

 

Ak sa rozhodnete stráviť týždeň práve v kúpeľoch v Turčianskych Tepliciach, som si istá, že budete nadmieru spokojní.

 

 

Takže prajem príjemný pobyt smiley

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.