[ Generál LeTenky]

Svoju kariéru som začal vo francúzskej armáde ako letec, kde som sa vďaka svojej usilovnosti a vynaliezavosti vypracoval až na hodnosť generála. Vtedy som sa rozhodol, že opustím vojenskú službu a svoje najlepšie roky venujem ľuďom. V súčasnosti spravujem portál, kde ľuďom pomáham s kúpou leteniek za čo najlepšie ceny. Precestoval som veľkú časť sveta, avšak väčšinou pracovne. Teraz som sa rozhodol, že sa naň chcem pozrieť ako dobrodruh.

Najnovšie články v rubrike

Bonžúúúr, priatelia. Zimu nemám veľmi rád (okrem chvíľ, kedy chodím lyžovať), a tak som sa rozhodol odletieť Spojených arabských emirátov. Sledujte moje blogy, nájdete v nich množstvo tipov, čo vidieť.

SAE 4. časť - Al-Ain, Dubaj - Mamzara, Jumeirah Beach

Pridané: 24.02.2014 | Prečítané 3008 x

V poslednej časti mojich zápiskov zo SAE sa zájdeme pozrieť na trh so zvieratami v Al-Ain, pokocháme sa zeleňou v parku Mamzara v Dubaji a posledný deň preleňošíme na pláži Jumeirah Beach.

viac

SAE 3. časť - Sharjah, Abu Dhabi, Liwa Oasis

Pridané: 17.02.2014 | Prečítané 2886 x

Bonžúúúúr, milí cestovatelia,

v tretej časti mojich zápiskov zistíme, že nie je Disneyland ako Disneyland. Pozrieme sa do Abu Dhabi, strávime noc v piesočných dunách a dozviete sa, aké divy dokáže urobiť farba pokožky.

viac

SAE 2. časť - chute Iránu, rybári vo Fujairahu, netradičná výchova detí

Pridané: 10.02.2014 | Prečítané 2320 x

Zdravím všetkých cestovateľov, v druhej časti mojich zápiskov zo SAE vám priblížim chute iránskych jedál, zoznámim vás s kapitánom Abdulahom, ktorý je šéfom rybárov vo Fujairah a na záver spočítame, koľko misek vám Arabi ponúknu pri konzumácii kebabu.

viac

SAE 1. časť - Dubaj, Jumeirah Beach, Fujairah

Pridané: 03.02.2014 | Prečítané 2405 x

Bonžúr, milí cestovatelia. Do Spojených arabských emirátov som sa vybral trochu dobrodružne - iba s 10 kg batohom a so stanom. V tejto časti zápiskov sa pozrieme do Dubaja, osviežime sa na Jumeirah Beach a navštívime Fujairah.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.