[ Danka]

Napísať niečo o sebe nie je vždy jednoduché. Som človek ako každý iný. Som energická, tvrdohlavá a spontánna, preto nemám problém zapojiť sa do akcií na poslednú chvíľu. Rada by som, asi ako každý, precestovala celý svet, pretože také zážitky vám nikto nikdy nezoberie. Štyri roky, ktoré som strávila na slnečnom ostrove Cyprus mi priniesol veľa nádherných chvíľ a spôsobil, že som sa zamilovala do slnka a mora. Napriek tomu milujem aj zimu, korčuľovanie, lyžovanie a bláznenie sa v snehu. Najkrajšie je, keď premrznutá prídem k rozohriatemu krbu. Neodmietnem chutnú večeru pri sviečkach s dobrým vínom a príjemnou spoločnosťou. Milujem prírodu, kone, dobré knihy, tanec a turistiku. Nemám rada samotu. Môj cestovateľský sen: Austrália, Nový Zéland a Kanada.

Ďalšie články

Najčítanejšie

26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
32024 prečítaní
06.08.2010
Ryanairom do 27. týždňa bez dokladu
7609 prečítaní
15.03.2011
Letisko Bratislava - nový terminál
6566 prečítaní
16.02.2011
Dubaj - lyžovačka v púšti
5630 prečítaní
26.07.2010
Na západe ostrova Cyprus
5532 prečítaní

Dubaj - lyžovačka v púšti

Pridané: 16.02.2011 | Prečítané 5629 x

Milujete piesok, pláž, slnko ale aj sneh, zimu, lyžovanie a neviete, ako to skombinovať do jednej dovolenky? Potom mám pre vás jednu destináciu, kde toto všetko môžete zažiť v jednom.

Dubaj – mesto Spojených arabských emirátov, miesto, kde sa môžete na 15 km dlhých piesočnatých plážach opaľovať donekonečna. A keď zatúžite po zime a snehu, stačí navštíviť najväčšie nákupné centrum Stredného Východu = Mall of the Emirates. Vravíte si, čo tam? No okrem rôznych značkových butikov môžete navštíviť najlákavejšiu atrakciu Ski Dubaj.

 

Ski Dubaj je prvé halové lyžiarske stredisko na Strednom Východe, ktoré ponúka vynikajúce zasnežené prostredie k užívaniu si lyžovania, snowboardingu, toboganingu či obyčajnému blázneniu sa v snehu. Na rozlohe 22 500 m2 si môžete užívať naozajstný sneh v Dubaji po celý rok.

 

 

Ski Dubaj má 5 svahov rôznej obťažnosti, rôznej výšky a spádov, môžete využiť 2 rôzne vleky, a to všetko pri teplote príjemných -1 až -2°C. K dispozícii sú tu tiež 2 reštaurácie a 2 cafe bary s výhľadom na svahy, kde si môžete spríjemniť čakanie na svoju polovičku prípadne zahnať hlad.

 

 

Vstup do Ski Dubaj je možný len na základe platného lístka – passu. Skipass na 2 hodiny vás bude stáť cca 40 USD pričom detičky do 3 rokov majú vstup zakázaný. Pokiaľ so zimnými športmi ešte len začínate, potom je tu k dispozícii tím profesionálnych lektorov, ktorí vás prevedú jednoduchým a zábavným procesom učenia sa lyžovať či snowboardovať.

 

 

Vravíte si, že by to bolo síce fajn, ale odrádza vás pomyslenie na to, že okrem bežnej batožiny budete musieť cestovať aj s lyžami a lyžiarskym vybavením? Nerobte si starosti. Ski Dubaj v cene skipassu poskytuje celkové lyžiarske vybavenie. Najskôr si vyberiete oblečenie a lyžiarky vrátane nových nevratných lyžiarskych ponožiek (tie po skončení môžete zahodiť, alebo si ich zoberiete so sebou), potom vám dajú možnosť vybrať si lyže či snowboard, lyžiarske palice a  lyžiarsku helmu pre deti (odporúčajú ju aj dospelým). A potom je to už len na vás, užívajte si sneh a všetky slasti, ktoré prináša.

 

 

Vyzerá to úžasne, čo poviete? A po dobrej lyžovačke môžete opäť vyhriať svoje telíčko na slnečných plážach.

 

 

 

Článok je osobným názorom autora blogu (blogera). Spoločnosť CK Malko Polo, s.r.o ako prevádzkovateľ stránky blog.letenky.sk neberie právnu zodpovednosť za správnosť a úplnosť informácií.

© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.