Rozhodol som sa objaviť nevšedné kúty sveta. Svoje zážitky si nechcem nechať len pre seba, preto píšem tento blog. Precestoval som už kus sveta. Rád sa s vami podelím o svoje zážitky, skúsenosti ale aj rady, čomu sa v danej krajine vyhnúť a na čo si treba dať pozor. Sledujte moje kroky a určite sa dozviete kopu zaujímavostí.
V mojom blogu by som sa chcela s ostatnými podeliť s mojimi cestovateľskými zážitkami. Možno niektorým pomôžu či poradia. Nie je ich síce veľa, ale verím, že ich počet sa bude len zvyšovať.
V mojom blogu nájdete rôzne zážitky, ktoré som zažila ja alebo moji známi na cestách, prípadne príbehy, o ktorých nám rozprávajú klienti a možno aj informácie, ktoré je dobré pred cestovaním vedieť....Stačí sa pozrieť. Možno tam niečo zaujímavé nájdete :-)
Môj blog zahŕňa predovšetkým skúsenosti z oblasti leteniek ako cestovania. Ako sa hovorí „dobrá rada nad zlato", tak nech sa páči.
V blogu sa rada podelím o svoje zážitky a témy, ktoré ma zaujímajú.
Prostredníctvom môjho blogu sa chcem podeliť s ostatnými so svojimi skúsenosťami a zážitkami z ciest.
V mojom blogu si prečítate o krajinách, ktoré som navštívila, a tiež o miestach, ktoré by som chcela ešte vidieť.
V mojom blogu sa venujem témam, ktoré sa týkajú najmä leteckej spoločnosti Ryanair. Tiež si môžete prečítať o krajinách, ktoré som navštívila a ktoré sa ešte chystám navštíviť. Je ich ešte dosť :)
Môj blog pre mňa predstavuje možnosť spoznávať nepoznané, zdieľať s ostatnými svoje zážitky, sny a skúsenosti.
Na mojom blogu som konečne začal sumarizovať svoje cestovateľské cesty a zážitky z rôznych kútov sveta.
Prostredníctvom môjho blogu Vám umožním nazrieť do tajov leteckých spoločností, letísk a predaja leteniek.
O cestách a cestovaní... niekedy možno aj trochu z cesty... :)
Ako najmladší člen tímu CK Malko Polo by som aj ja veľmi rada prispela v mojom blogu postrehmi zo sveta cestovného ruchu a spríjemnila tak vaše voľné chvíle.
Prostredníctvom môjho blogu sa s vami rada podelím o svoje cestovateľské zážitky. Pohľad na chladničku plnú magnetiek z miest, ktoré som navštívila, vždy vyčarí úsmev na mojej tvári a duša pookreje pri spomienkach...
V mojom cestovateľskom blogu sa s vami rada podelím o zážitky z oblasti cestovania. Svoju vášeň vám prostredníctvom blogu rada predstavím bližšie. Dúfam, že tipy a triky vám pomôžu pri cestovaní, poučia, prípadne vyčaria úsmev na vašich tvárach alebo na tvárach vašich blízkych.
Ja a môj cestovateľský blog, my dvaja :), by sme vám radi ponúkli postrehy a zážitky z krajín a miest, ktoré som navštívila či už ja alebo moji priatelia, informácie o nesplnenom cestovateľskom sne či tipy na výlet a dovolenku.
V mojom blogu sa budem venovať zážitkom z cestovania, ktoré mi umožnilo spoznať rôzne kultúry, krásy prírody a navštíviť (ne)typické podujatia.
V mojom blogu vám predstavím svoje zážitky z ciest obohatené aj o "pikošky" z dejín tej - ktorej krajiny alebo toho - ktorého miesta, ktoré sa len tak niekde nedozviete. Nebudem teda písať o notoricky známych historických pamiatkach. A to, že história je nudná, nie je pravda :)
V mojich blogoch sa budem venovať cestovaniu nie len po Slovensku, ale aj po krajinách Únie. Na základe vlastných skúseností vám poradím, kde sú vhodné turistiky či cykloturistiky aj pre psíčkarov.
V mojom blogu sa chcem venovať svojim cestovateľským zážitkom a zároveň vám odporučiť nezvyčajné miesta, ktoré určite stoja za to, aby ste ich navštívili.
Vo svojom blogu sa chcem venovať predovšetkým krajinám, ktoré som navštívila, a tiež zaujímavým miestam, ktoré by som chcela vidieť. Absolútnym snom je dovolenka na koni a až sa mi ju podarí zrealizovať, určite o tom napíšem.
Ďalšie články

Najčítanejšie

04.12.2014
Náročné Vianoce? Uleťte na Kubu
33134 prečítaní
26.08.2011
Sever Sardínie trochu inak
32023 prečítaní
04.08.2014
Ako lacno cestovať po drahých destináciách - Portugalsko
21678 prečítaní
09.09.2010
Írsko, Škótsko - 1.časť: Južné Anglicko, Dublin
19809 prečítaní
13.08.2010
Ako si správne kúpiť letenky Ryanair cez internet
19727 prečítaní

Najnovšie články na blogu

Žena v kokpite - nočná mora či príjemné prekvapenie

Pridané: 12.05.2014 | Prečítané 2189 x

Pilotku Carey Smithovú Steacyovú čakal po lete z Calgary do Victorie nemilý odkaz od pasažiera. Pobúrený pasažier napísal na obrúsok pilotke odkaz, že žena do kokpitu nepatrí.

viac

Čo musíte vybaviť pred vycestovaním do Anglicka

Pridané: 23.04.2014 | Prečítané 8364 x

V súčasnosti stále veľa ľudí odchádza za prácou do zahraničia. Mnohí Slováci si vyberajú rôzne európske destinácie, najmä prácu v Anglicku.

viac

OKOLO ÁLP 4. časť - Cannes, Disneyland, Paríž

Pridané: 24.03.2014 | Prečítané 3471 x

Moja karavanová dovolenka blíži ku koncu. Už ma čaká len zopár miest vo Francúzsku a cesta domov. Viete si predstaviť lepšie zavŕšenie cestovania, ako prechádzkou po červenom koberci a niekoľkými dňami v Disneylande a v Paríži? Presne takto som svoju cestu ukončil.

 

viac

OKOLO ÁLP 3. časť - Nice, Monako

Pridané: 17.03.2014 | Prečítané 3790 x

Bonžúr, priatelia! V tejto časti si povieme, čo robiť, keď sa vám znenazdajky pokazí auto. Prejdeme sa krásnymi plážami v Nice a  uličkami tohto mesta. Pozrieme sa aj na miesto konania Formuly 1, do Monaka. Tušili ste, že existuje aj 96 druhov zmrzlín?

viac

OKOLO ÁLP 2. časť - Campitello, Benátky, Cavallino, Nice

Pridané: 10.03.2014 | Prečítané 3515 x

Bonžúúúr, dobrodruhovia,
cesta karavanom sa mi veľmi zapáčila a môžem povedať, že mi poskytla iný cestovateľský rozmer. V tejto časti sa pozrieme na miesto, kde je taký nával na čerstvé pečivo, že naň dostanete poradové číslo. Zistíme čím sa vyznačuje prominentné miesto v kempe Mediterraneo a ako môžu Benátky fungovať bez ciest a áut.

viac

OKOLO ÁLP 1. časť - Rakúsko, talianske Dolomity, cyklistika vo Val di Fassa

Pridané: 03.03.2014 | Prečítané 4410 x

Bonžúúr, priatelia!
Všetky vzdialené bezpečné kúty Európy mám už pochodené, tak som si tentokrát vybral kilometrovo nenáročnejšiu cestu– cestu okolo Álp. Nie je to presný názov, ale v princípe pôjdem okolo Álp. V pláne mám navštíviť Rakúsko, Taliansko – v oboch krajinách pochodiť po horách, potom sa presunúť k Benátkam, neskôr do Monaka, do stredného Francúzska, do Paríža a do Disneylandu.

viac

SAE 4. časť - Al-Ain, Dubaj - Mamzara, Jumeirah Beach

Pridané: 24.02.2014 | Prečítané 3004 x

V poslednej časti mojich zápiskov zo SAE sa zájdeme pozrieť na trh so zvieratami v Al-Ain, pokocháme sa zeleňou v parku Mamzara v Dubaji a posledný deň preleňošíme na pláži Jumeirah Beach.

viac

SAE 3. časť - Sharjah, Abu Dhabi, Liwa Oasis

Pridané: 17.02.2014 | Prečítané 2883 x

Bonžúúúúr, milí cestovatelia,

v tretej časti mojich zápiskov zistíme, že nie je Disneyland ako Disneyland. Pozrieme sa do Abu Dhabi, strávime noc v piesočných dunách a dozviete sa, aké divy dokáže urobiť farba pokožky.

viac

SAE 2. časť - chute Iránu, rybári vo Fujairahu, netradičná výchova detí

Pridané: 10.02.2014 | Prečítané 2317 x

Zdravím všetkých cestovateľov, v druhej časti mojich zápiskov zo SAE vám priblížim chute iránskych jedál, zoznámim vás s kapitánom Abdulahom, ktorý je šéfom rybárov vo Fujairah a na záver spočítame, koľko misek vám Arabi ponúknu pri konzumácii kebabu.

viac

SAE 1. časť - Dubaj, Jumeirah Beach, Fujairah

Pridané: 03.02.2014 | Prečítané 2402 x

Bonžúr, milí cestovatelia. Do Spojených arabských emirátov som sa vybral trochu dobrodružne - iba s 10 kg batohom a so stanom. V tejto časti zápiskov sa pozrieme do Dubaja, osviežime sa na Jumeirah Beach a navštívime Fujairah.

viac
© 1998-2014. Všetky práva vyhradené.